Spektaklio nepraleido ir žinomos mamos su savo vaikais, atvyko Karolina Meschino, atlikėja Augustė Vedrickaitė, Liucina Rimgailė, Inga Žuolytė, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Anžela Adamovič-Gečienė ir kiti.

Spektaklio režisierė ir inscenizacijos autorė Virginija Kuklytė DOMINO teatre kuria jau antrąjį spektaklį Kakės Makės gerbėjams. Pirmasis – „Kakė Makė ir atversta knyga“ – nors rodomas ne pirmus metus, tačiau vis dar labai populiarus.

„Pati labai nemėgstu infantilių spektaklių, todėl mano siekiamybė – sukurti kokybišką pramogą šiuolaikiškiems vaikams, kuriuos žavėtų gera muzika, humoras ir nuoširdumas. Spektaklio kūrimo procesas nuo pirminės idėjos iki premjeros užtrunka daugiau nei pusę metų. Komandoje dirba keliasdešimt žmonių, turinčių vienintelį tikslą – sukurti kuo geresnį rezultatą. O kaip žaviuosi mūsų aktorių komanda, kaip jie stengiasi kuo žaismingiau atskleisti savo personažus!

Nuostabų jaukumo jausmą sukuria ir tai, kad visi personažų kostiumai – rankų darbo. Tik pagalvokite, siekdama kuo autentiškiau atkurti knygelių iliustracijas, mūsų siuvėja prie spektaklio personažo Senelės suknelių rankomis prisiuvo net du šimtus gėlyčių!“, – kūrybinėmis paslaptimis dalinasi spektaklio režisierė.

Visi spektaklio personažai – Kakė Makė, Tėtis, Senelė, Katinas Piratas, Mucis, Ragana, Monstrai, Netvarkos Nykštukas bei visiškai naujas, dar niekam nematytas personažas mergaitė Nekornelija – dainuoja gyvai.

„Kiekviena šeima atpažins kasdieninę pietų miegelio situaciją, kuri spektaklyje išaugs į patį linksmiausią pižamų vakarėlį! Kelionė bus kupina dainų, burtų, žaidimų ir muilo burbulų. Kakė Makė mane pačią žavi tuo, kad yra labai paprasta ir vaikiška.

Ji neturi jokių stebuklingų galių, tačiau jos žaismingumas ir fantazija priverčia prisiminti, kad svarbu vaikams kurti ir atrasti vis ką nors nauja. Kakės Makės pasaulis yra kupinas laisvės skleistis vaikų kūrybai“, – šypsosi V. Kuklytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)