„Nesu sporto salių mėgėja, todėl dažniausiai tiesiog pabėgioju ir padarau keletą pratimų parke ar namuose. Taip pat labai mėgstu boksą, todėl kartais apsilankau treniruotėse“, – pasakojo R. Labutytė.

Radvilė Labutytė

Labiausiai pilvo presą mėgstanti treniruoti Radvilė sako, kad ištreniruotas pilvukas yra privalumas kiekvienai merginai. Tačiau vien tik pratimų nepakanka. Reikalingos ir mitybos korekcijos. Kaip tik todėl jau antrus metus ji visiškai nevalgo mėsos ir į savo mitybos racioną įtraukė daugiau augalinių produktų.

Radvilė Labutytė

„Tai padėjo suaktyvinti medžiagų apykaitą, o tai, kaip žinia, padeda išlaikyti puikias formas. Aš nevalgau jokių padažų, duonos, makaronų ir saldumynų. Žinoma, geriu ir daug vandens, o miegoti stengiuosi kasdien po 8-9 valandas“, – grožio paslaptį išdavė modelis.

Anot jos, vien tik treniruojantis namuose tikrai įmanoma turėti tvirtą pilvo presą. Tačiau tam pratimus reikia daryti reguliariai ir kantriai bei nesitikėti greito rezultato.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)