Į vakarėlį buvo kviečiami maištaujantys ir save rokeriais laikantys svečiai. Organizatoriai svečiams paruošė ritmingus gatvės šokių grupių pasirodymus, „G&G Sindikato“ koncertą bei motoakrobato Aro Gibiežos šou.

Į renginį atvyko ir būrys rokeriškai apsirengusių žinomų žmonių. Tiesa, labiausiai akį traukė Žilvinas Grigaitis, kuris be abejonės tapo vakarėlio vinimi. Vyras devėjo švarką, šortus ir kojines, kurios siekė kelius.

„Rokas yra filosofija, kuri mus vienija. Tai energija ir drąsa būti kitokiais, laužyti nusistovėjusius standartus ir taisykles. Šį vakarą šokime, linksminkimės ir bendraukime. Tegyvuoja rokas!”, - festivalio dalyvius sveikino „Comfort Hotel LT“ direktorė Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.

Vakaras prasidėjo specialiai šiai šventei menininko Algio Kriščiūno sukurtų trijų darbų peržiūra bei įspūdingu šokių studijos „ANT Studio“ šokėjų pasirodymu. Netrukus vakaro vedėjas Leonardas Pobedonoscevas į sceną pakvietė pagrindines renginio žvaigždes – grupę „G&G Sindikatas“. Vakaro kulminacija tapo kvapą gniaužiantis motokaskadininko Arūno Gibiežos pasirodymas.

Vakarėlio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)