Vakaro pradžioje vos į sceną žengiant I. Stonkuvienei, susirinkusias dalyves nustebino netikėtai pasirodžiusi dainininkė Monika Linkytė, rašoma pranešime spaudai. Kartu jos atliko savo kultinę dainą „Aš myliu save“.

„Monika yra tas žmogus, kuris mano norą suburti moteris palaikė nuo pat pirmų dienų. Už tai jai esu labai dėkinga“, - renginio metu kalbėjo Indrė.

Staigmenos čia nesibaigė – savo pasirodymu auditoriją pradžiugino ir atlikėja Gabija Lokytė. Jos kartu su Indre paruošė legendinių nostalgiškų dainų popuri.

Anot I. Stonkuvienės, šis vakaras jai labai simboliškas.

„Nuoširdžiai negaliu patikėti, kad pirmasis mano organizuotas vakaras, skirtas tik moterims, vyko šioje vietoje, Vilniuje prieš daugiau nei 7 metus. Tuo metu tiesiog norėjau susitikti su moterimis ir pasakyti joms ačiū. Ši veikla natūraliai peraugo pati save bei daugeliui moterų tapo laukiamiausiu renginiu“, - mintimis dalijosi ji.

Grįžusi su renginių ciklu bei nauja programa „Šokiai kam per trisdešimt (širdyje)“, Indrė įsitikinusi, kad kiekvienas renginys turi vis stipresnę prasmę.

„Šiandien čia renginyje dalyvauja ir mano didžiausios palaikytos, moterys įkvėpėjos, mano geriausios draugės. Tai mano mamytė, sesė, teta ir pusseserės. Tik dėl stipraus artimiausių žmonių palaikymo čia ant scenos jaučiuosi kaip niekad drąsiai“, - sakė ji.

Pasak renginio sumanytojos, labai svarbu mokėti pasijuokti iš savų bėdų ir suprasti, kad tokius pačius jausmus išgyvena daugelis moterų: „Ne veltui visuomet sakau, kad vakaras yra mums ir apie mus. Kartais tam tikrus dalykus suprantam tik mes, moterys. Bendrumo jausmas kiekviena kartą yra be galo stiprus ir tuo nuoširdžiai didžiuojuosi bei džiaugiuosi“.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją