Išskirtinės fotosesijos kadrais R. Banionytė nutarė pasidalinti socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Moteris neslėpdama rašė, kad džiaugiasi savo gyvenimu.

Šiuo įrašu ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

Nu ką, šiandien švenčiame 46-erius! Savo gyvenime nieko nekeisčiau. Turiu mylimą vyrą, dvi mergaites ir gyvenimą, kurio dažniausiai pati sau pavydžiu. Apkabinu jus visas!

Labai smagu švęsti kartu. Jūs taip pat esate didelė mano gyvenimo dalis, kuri suteikia daug palaikymo, žinių ir stiprybės“, – kartu su sekėjomis pasidžiaugė garsi nuomonės formuotoja.

Delfi primena, kad buvusi milijonieriaus žmona, tinklaraščio „Šokoladas sielai“ įkūrėja anksčiau televizijoje sakė, kad turtus išmainė į meilę.

Ji tik neseniai oficialiai išsiskyrė su milijonieriumi. Beje, skyrybas iniciavo Rūtos dabartinis sužadėtinis Mindaugas.

„Aš slapta parašiau laišką Rūtos buvusiam, kad reikia skyrybų. Net pasiūliau apmokėti visas skyrybų išlaidas. Mes labai dalykiškai pasikalbėjom, sutvarkėm popierius ir štai Rūta jau nebeištekėjusi moteris“, – pasakojo Mindaugas.

Su dabartiniu sužadėtiniu Mindaugu jiedu sukūrė bendrą verslą, bet, aplankius sėkmei, šeimą ištiko krizė.

„Mes nuolat kalbėjomės apie darbą. Atsiguli į lovą ir kalbi tik apie tai, ką reikia užsakyti, kur parduoti, ką padaryti. Gulime lovoje, o Mindaugas man ne gražius žodžius suokia, o priekaištauja, kad nepadariau to ar ano. Nesijaučiau moterimi, negaudavau švelnumo, buvau tik verslo partnerė ir ta, kuri turi vaikus apšokinėti, valgyti padaryti“, – pasakojo nuomonės formuotoja ir verslininkė.

Kad išgelbėtų savo santykius, pora nusprendė skristi į Braziliją, pas garsų santykių konsultantą. Kitoje pasaulio pusėje jie sako gavę auksinį patarimą kaip gelbėti santykius ir kurstyti aistrą: „Mums buvo pasakyta, kad po darbų privalome išjungti telefonus. Taip pat į priekį turime planuoti savo romantiškus intymius pasibuvimus, nes turint vaikų ir intensyviai dirbant, jie savaime neįvyksta. Ir tie pasibuvimai turi būti ne pavargus vakare, kai užmigdai vaikus po darbų, o dienos metu, kai dar turime energijos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją