Delfi jau anksčiau rašė, kad Kėdainių ligoninė feisbuko paskyroje trečiadienį paskelbė vaizdo įrašą, kuris rodo situaciją, nutikusią sausio 1 dieną. Paskelbtame įraše matyti, kaip agresyvus vyras stumdo jauną medikę, kuri bando susitarti, kad vyras paliktų ligoninę.

Neilgai trukus, rėkiantis vyras iš visų jėgų nustumia gydytoją ant grindų. Smarkiai krisdama, gydytoja užsigauna veidą ir ranką, o vyras toliau lieka stovėti ir rėkti.

Reaguodamas į šią situaciją pasisakė ir atlikėjas S. Stavickis-Stano, savo įrašu jis sutiko pasidalinti su Delfi skaitytojais.

„Gal jau skaitėte. Girtas debilas Kėdainių ligoninėje apstumdė ir sumušė medikę. Debilui buvo suteikta medicininė pagalba prieš tai. Nepatiko kažkas ir pradėjo auklėti.

Jei mes atvažiuojam į koncertą, o ten žmonės jau stipriai neadekvatūs ir agresyvūs, apsisukam ir išvažiuojam.

Jei į studiją ateina išgėręs dainininkas, sutariam, kad kitą dieną pratęsim įrašus.

Net į taksą taksistai agresyvių neleidżia ir neveža.

Kodėl medikai privalo suteikti pagalbą panašiems degeneratams?

Jei esi girtas, neadekvatus ir agresyvus debilas tai pats save gydyk.

Labai tikiuosi, kad lengvai nepraslys šitas.

Taip pat tikiuosi, kad Kėdaniai prisimins savo „herojus“. Ir visur – darbe, kaiminystėje, parduotuvėje, jam primins: „Tu esi šiukšlė, smurtaujanti prieš moteris, moteris medikes“, – socialiniame tinkle rašė S. Stavickis-Stano.

Delfi primena, kad vyras į ligoninę jau atvyko nusiteikęs agresyviai, viską filmavo telefonu ir nemandagiai bendravo.

„Tokių incidentų būna, medikai su tokiais dalykais susiduria. Visos tokios situacijos atmosferos negerina, tai kelia įtampą, stresą, susimąstoma dėl savo darbo, kodėl aš jį atlieku, kodėl jis taip nevertinamas ir kam jis reikalingas, jei tokie dalykai vyksta.

Tokių situacijų visada būdavo, tik pastaruoju metu garsiau pradėjome apie jas šnekėti“, – sakė Kėdainių ligoninės direktorė Edita Vaškevičienė.

Kėdainių policija trečiadienį pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl ligoninėje per naujuosius siautėjusio ir gydytoją pastūmusio paciento.

Už viešosios tvarkos pažeidimą, kai asmuo viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstruoja nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai trikdant visuomenės rimtį Baudžiamasis kodeksas numato viešuosius darbus, laisvės apribojimo, arešto arba laisvės atėmimo iki dvejų metų bausmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)