„Mano katė yra Siamo orientalų veislės. Jos vardas Alfa, – pasakoja Naglis. – Jau kurį laiką galvojau apie augintinį. Nuolat susidurdavau su katinais – tiek svečiuose, tiek gatvėje. Niekada gyvenime neturėjau katino, todėl buvo labai smalsu.“

N. Bierancas ėmė domėtis kačių veislėmis, teiravosi draugų, auginančių katinus, nuomonės, sprendė, kokia veislė labiausiai tiktų ir patiktų.

„Vienos draugės namuose atradau rytietišką katę, tačiau kitos veislės nei maniškė. Ji buvo be galo graži, priminė laukinę. Ji trumpu kailiu ir su didelėmis ausimis“, – pasakojo dainininkas ir šokėjas.

Savo augintinę Naglis atrado per kelias akimirkas. Vos įvedęs į „Google“ paieškos langelį informaciją apie orientalų veislės kačiukus, pamatė pirmąjį skalbimą. „Jis ir buvo lemtingas. Iš karto įsimylėjau Alfą, nors dar buvo trys jos broliukai“, – prisimena MIESTE.lt pašnekovas.

Naglis katytę pirko ne iš karto. Pas veisėją vyko kelis kartus, bendravo su ja tarėsi. Galiausiai nusprendė augintinę rezervuoti ir, vos tik veisėjo leido, parsivežė išskirtinę katę į namus.

Tiesa, Alfa Nagliui galėjo ir neatitekti, nes pirmiau už garsų vaikiną, katytę buvo rezervavę potencialūs pirkėjai iš Estijos, tačiau jie dingo. „Veisėja liko labai patenkinta, kad Alfa liks Lietuvoje“, – šypteli grupės „Rollikai“ narys.

Naglis vaikystėje augino šuniuką ir pelytes. Vėliau dar vieną šuniuką gavo gimtadienio progą. „Tačiau tėvai taip pamilo tą kalytę, kad kuomet kraustėmes, ji liko pas juos“, – sako N. Bierancas.