"Ačiū už sveikinimus. Vaikelio laukiamės jau septintą mėnesį, iš tiesų tam nesiruošėme, viskas labai ramiai. Viską darysime vėliau, visą džiaugsmą pasiliekame paskutinei minutei. Taip nutiko turbūt ir dėl darbų, ir dėl kitų reikalų. Remontuojamės. Tai - vienas iš rų paruošiamųjų darbų prieš šeimos pagausėjimą“, - naujienų portalui DELFI pasakojo G. Slausgalvienė ir sakė abu su Tomu dar nesidomėję, kokia mažylio lytis.

Paklausta, ar galvojo, kaip kūdikis pakeis jųdviejų, ypač aktyvių žmonių gyvenimą, Gintarė tikino, jog apie tai daug svarstyti nebuvo kada.

„Nežinau, kai viskas pasikeis, tuomet ir pakalbėsime. Manau, kad gyvenimas tekės sena vaga, vaikutis kažkiek diktuos rėžimą, bet iš tiesų manau, kad gyvensime taip pat kaip ir gyveno. Tomas labai apsidžiaugė, be abejo, kaip ir visi tėčiai. Nebe daug laukimo liko, skaičiuojame dieneles“, – DELFI kalbėjo mama netrukus tapsianti G. Slausgalvienė.

Pats Tomas Slausgalvis DELFI sakė, jog su žmona jiedu specialiai nesidomėjo vaiko lytimi.

„Galbūt esame senamadiški... Mes specialiai nesidomėjom ir visai nenorime žinoti vaikelio lyties. Žinot, kaip būna, tėvai skuba pirkti tam tikros spalvos drabužėlius pagal vaiko lytį, nusiteikia, kad gims mergaitė, o gimsta berniukas. Nenorime, kad mums taip nutiktų. Svarbiausia, kad vaikas būtų sveikas. Ką Dievas duos, tą mylėsime besąlygiškai“, – DELFI sakė T. Slausgalvis.

Vyru ir žmona jiedu tapo kiek daugiau nei prieš ketverius metus. Porai priklauso Kaune įsikūrusi šokių studija „Dance4Fun“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)