"Vis sulaukdavau pasiūlymų, norėjau, bet nerasdavau tam laiko. O dabar, jo atradusi, mielai pasinaudojau galimybe, - portalui MIESTE.lt kalbėjo Eglė. - Fotosesijoje įkūnijau šokėją, tokia nestandartinė fotosesija." Eglė džiaugėsi rezultatu ir tikino, kad viskas, ką sumanė žmonės, dirbę prie šios fotosesijos, pavyko puikiai: "Pasitikėjau profesionalu Aurimu Valevičiumi, kuris mane įamžino būtent taip, kaip norėjau."

Rankomis siųtą ir gausiai dekoruotą, tikrais "Swarovski" kristalais inkrustuotą suknelę dėvėjusi Eglė nuotraukoje atrodė lyg nedėvėtų apatinių kelnaičių. "Šokėjų drabužiai visuomet taip siuvami, jie įvairiose pritvirtinami specialia kūno spalvos medžiaga ar juostelėmis, todėl atrodo, kad kūnas nuogas, tačiau taip nėra, tiesiog gražiai matosi siluetas", - paaiškino šokėja.

Pasidomėjus, ar E.Straleckaitė sutiktų įsiamžinti ir daugiau apsinuoginusi, ji buvo atvira. "Jei nuotraukos būtų skirtos asmeniniam albumui, gal ir sutikčiau. Man gražu, - kalbėjo šokėja ir patikino, kad atviresnių nuotraukų tikrai niekur neviešintų. - Nesu už nuogybių viešinimą, manau, tai asmeninis reikalas, kurį galima turėti tik asmeniniam albumui. Neturiu poreikio savo kūnu dalintis su visu pasauliu."