Gražus veidas taip pat svarbu

K. Burneikienė šešias šokėjas į savo grupę „Girls Only“ atsirinko iš daug metų kartu su ja šokančių merginų. Svarbiausi kriterijai buvo gražus kūnas, geri choreografiniai sugebėjimai ir simpatiški veido bruožai.

„Anksčiau šokdavau aš, o dabar jaunesnės merginos užima mano vietą. Aš esu jų vadybininkė, choreografė, kuriu koncertinius drabužius. Vadovauti merginoms, kurių amžius yra nuo 18 iki 21 metų, yra sunku. Be griežto žodžio nieko nebūtų. Bet merginoms tai patinka, jos klauso manęs“, - pasakojo buvusi šokėja.

"Girls Only"

Bandeles keičia morkos

„Girls Only“ treniruojasi kelis kartus per savaitę. Be repeticijų merginoms tikras išbandymas – griežtai prižiūrima mityba, alkoholio atsisakymas, sportas, bokso treniruotės. Nors Lietuvoje yra nemažai suburta šokių grupių, tačiau Kristina žino, kad be viešumos grupė sunkiai išsilaikys.

„Puikiai išmanau šokių taisykles. Esu keliavusi po pasaulį. Šokau ne tik su Džordana Butkute, bet ir su Arminu van Buurenu. Mano grupėje nebus merginos, kuri turės 5 kilogramus viršsvorio. Treniruotėse niekas negeria sulčių, nevalgo bandelių. Nesveiką maistą pakeičia vanduo ir morkos. Kūnas yra pats svarbiausias produktas, ką mes turime. Daug šokėjų juda gerai, bet ne duok Dieve kamera pritraukia veidą iš arti...“, - kalbėjo K. Burneikienė.

"Girls Only"

Seksualių pasirodymų nebus

Įmonių vakarėliuose koncertuojanti grupė visuomet atsižvelgia į užsakovų pageidavimus. Dažniausiai firmos organizuoja teminius vakarėlius, o samdytos šokėjos geriau padeda pasirinktą temą atskleisti.

Nors daugeliui gali pasirodyti, kad pagrindinis vyrų prašymas iš šokėjų yra skleisti seksualumo kerus, K. Burneikienė tai kategoriškai neigia.

„Galiu garantuoti užsakovui, kad scenoje bus labai gražus vaizdas: suderinta apranga, judesiai, simpatiška šokėja. Tačiau itin atviroms fotosesijoms ar kūną per daug atidengiantiems drabužiams mano šokėjas dar yra per jaunos. Privačiuose renginiuose mes rengiamės taip, kaip norime pačios. Jei mums kažkas pamėgintu aiškinti, tegu kviečiasi kitas šokėjas“, - sakė grupės įkūrėja.

"Girls Only"

Svečių po darbo nelinksmina

Tam, kad išvengtų nemalonaus priekabiavimo, merginas į renginius lydi ir vyriškos lyties atstovas. Po pasirodymų šokėjos iškart vyksta namo. „Girls Only“ turi griežtas taisykles – po darbo nelieka vakarėlyje linksminti svečių. 

„Tokio pobūdžio paslaugų mes neteikiame. Nors niekada tuo nesiverčiau, labai gerai žinau tokius darbelius. Esu dirbusi užsienyje ir su tuo susidūrusi“, - atviravo K. Burneikienė.

Uždirba nepakankamai

Grupės įkūrėja apgailestavo, kad šokėjai Lietuvoje yra nevertinami. Šokių grupės nesulaukia daug dėmesio. Honorarai taip pat nėra dideli – dainininkai uždirba kur kas daugiau.

„Už pasirodymus televizijos laidose nėra mokami pinigai. Šoki tam, kad pasireklamuotum. Už pasirodymą gauni nuo 150 iki 250 litų. Kuomet šokau su Arminu van Buurenu, už vieną koncertą gaudavau 400 eurų. Visada pasirūpindavo tavo makiažu, apranga, šukuosenomis. O Lietuvoje šokėjos kai kada turi pasidažyti pačios, pasirūpinti rūbais iš savo spintos“, - atviravo daug metų šokių pasaulyje besisukanti pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)