Anot internete paskelbto straipsnio autorės Svetlanos Šteinbok, "žinomas Maskvos, Lietuvos ir Pietų Afrikos verslininkas" Š.Kalmanovičius, už šnipinėjimą KGB naudai Izraelyje teistas ir kalėjęs Tel Avive, iškėlė ten gyvenančiai savo pirmosios santuokos dukrai 28 metų Liat prašmatnias vestuves.

Prabangiame restorane surengtame pobūvyje dalyvavo apie 300 svečių. Tarp jų - kriminaliniai autoritetai: Ivanas Charitonovas, Vladimiras Cadovičius, Solncevo grupuotės lyderis Sergejus Michailovas (Michasius), taip pat - buvęs Š.Kalmanovičiaus bendradarbis KGB, dabar vištų šlaunelėmis prekiaujantis JAV verslininkas Surenas Santurianas, vadinamas "be penkių minučių" Rusijos žemės ūkio ministru, kurį į šį postą proteguoja garsusis Jevgenijus Primakovas.

Jauniesiems pridovanota sportinių automobilių ir įvairiausių brangenybių, o labiausiai visiems įsiminė fejerverkas, kurį dukrai užsakė Š.Kalmanovičius.

Vestuvių puošmena buvusi ir antrosios Š. Kalmanovičiaus šeimos draugė - Rusijos dainininkė Zemfira, kurios pernelyg artima draugystė su antrąja jo žmona Anastasija šią šeimą ir išskyrė.

Tiesa, Anastasija dar spėjo (1998 m.) pagimdyti Š.Kalmanovičiui dukrelę Danielą, kurios vardu jis pavadino savo viešbutį Kaune. Straipsnyje neminima, ar tarp vestuvių svečių būta kauniečių.