Santuoką garsi pora ketvirtadienį įteisino taip pat Ispanijoje – nedidelio Manleu miestelio civilinės metrikacijos skyriuje. Ceremoniją stebėjo tik artimiausi jaunavedžiams žmonės.

Teigiama, jog jaunieji sudarė vedybų sutartį, apibrėžiančią Š.Jasikevičiaus ir L.Abargil turtinius santykius. „Šaro ir Linor vestuves galima vadinti metų santuoka Izraelyje“, – apie Š.Jasikevičiaus ir L.Abargil santuoką kalbėjo daugybė Tel Avivo gyventojų.

„Lietuvos ryto“ žurnalistams Izraelyje vienas taksi vairuotojas siūlė: „Jei vyktumėte filmuoti arba fotografuoti vestuvių, sutikčiau ir nuvežti jus kur reikia, ir net panešiočiau kamerą“.

Į 1998 m. „Mis pasaulis“ L.Abargil ir krepšinio žvaigždės Š.Jasikevičiaus vestuvių antrąją dalį jaunosios tėvynėje Izraelyje yra pakviesta apie 500 svečių.

Maždaug pusę valandos kelio nuo Tel Avivo, ant Viduržemio jūros kranto esančiame „Stoa“ pramogų centre, jaunieji užsakė pokylį. Salė puošiama klasikiniu praėjusio amžiaus 3-iojo dešimtmečio Europos stiliumi, rašoma dienraštyje.

Kadangi L.Abargil šeima kilusi iš Maroko, puotos metu bus laikomasi ir šios Šiaurės Afrikos šalies tradicijų.

Jaunosios artimieji pasipuoš tradiciniais marokietiškais rūbais, pasiūlys paskanauti marokietiškų saldumynų ir šokti pagal marokietišką muziką.

Tikroje Maroko vestuvių ceremonijoje nuotakos rankos bei pėdos chna dažais būna išmargintos įvairiais ornamentais. Tokios laikinos tatuiruotės papuoš Š.Jasikevičiaus ir L.Abargil rankas, rašo "Lietuvos rytas".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją