Šiuo metu, kaip pati sako, į aktorystę pasinėrusi atlikėj išgyvena įtemptą laikotarpį, nes ruošiasi ir universiteto baigimo šventei.

„Kiekvieną savaitę aplankau keletą atrankų, lankau filmų akademijos pamokas. Tikrai sunku viską spėti, todėl labai atvirai pakalbėjau su Devonu ir paaiškinau jam, kad nenoriu rimtai įsipareigoti. Grįžus namo norisi ramybės, todėl paprašiau jo nespausti manęs ir neskubėti. Vis dar bendraujame. Tiesiog neforsuoju santykių. Turiu daug darbų ir santykiams mažai laiko, o mano prioritetu visada buvo mokslas ir darbas. Dar esu jauna ir nelabai noriu rimtai įsipareigoti“, – pasakojo ji.

Tačiau jos dėmesį jau patraukė ir naujas vaikinas. S. Milinytė neslepia, kad jis yra nuostabus ir skiria jai nemažai dėmesio. „Jis toks atkaklus. Niekada negali žinoti, kas bus. Mike yra aktorius ir tikrai moka rodyti dėmesį. Aš labai sunkus žmogus, nes darbas visada buvo mano prioritetu. Ir draugams sunku rasti laiko.

Vaikinas turi turėti įdomią asmenybę, būti išsilavinęs ir tikras džentelmenas. Jis visa tai turi. Na, o susipažinome mes viename renginyje ir dabar viskas taip susiklostė, kad dažnai dirbame kartu prie scenarijų“.

Simona sako, jog nors ir vis daugiau laiko skiria aktorystei, muzikos taip pat neapleido ir jau kitą mėnesį planuoja pristatyti naują muzikinį klipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)