Elma, naujųjų sutikimo akimirkas paviešinusi socialiuose tinkluose, sutiko jomis pasidalinti ir su Delfi.

„Stipriai apkabint ir nepaleist, myliu“, – rašė modeliu dirbanti mergina.

Nuotraukos su mylimuoju sulaukė didelio Elmos sekėjų dėmesio – šie ne tik siuntė linkėjimus, bet ir su entuziazmu dėjo patiktukus.

„Išties labai populiarus įrašas“, – Delfi šyptelėjo Elma.


Elma kiek anksčiau jau dalijosi akimirkomis ir laisvalaikio Italijoje kartu su Simu.

Jas galima pamatyti iš Elmos „Instagram“ paskyroje esančių nuotraukų ir vaizdo įrašų, kuriais modelis anksčiau leido pasidalinti su Delfi skaitytojais.

„Viskas gerai“, – trumpai prie įrašo parašė Elma.

Netrukus garsus modelis parodė dar kelias akimirkas iš laisvadienio. Viename kadre matyti, kaip E. Šegždavičiūtė kartu su S. Jasaičiu važiuodami motoroleriu žavisi Italijos gatvėmis.

O kitame įraše ji leido akies krašteliu pažvelgti į Orlandinos „Basket“ klubo treniruotę.

„Saldus gyvenimas“, – prie nuotraukų rašo Elma.

Delfi primena, kad praėjusį sezoną su Mažeikių „M Basket“ Nacionalinės krepšinio lygos vicečempionu tapęs Jasaitis jau buvo apsisprendęs sportinę aprangą iškeisti į trenerio kostiumą, bet krepšininkas savo planus pakeitė.

Įvertinus visus variantus, po ilgų tarpusavio diskusijų „M Basket“ ir Jasaitis susitarė dėl kontrakto nutraukimo.

Krepšinio žurnalistas Emiliano Carchia skelbė, jog S. Jasaitis karjerą tęsia Italijoje, Orlandinos „Basket“ klube („Serie B“, 3-ia pagal pajėgumą lyga). Šiame klube lietuvis jau rungtyniavo 2015/16 m. sezone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)