Menininkė ne tik papasakojo, kaip jai kilo tokia eglutės idėja, bet ir kaip ruošiasi sutikti Kalėdas.

Jolita tikina, kad jai ir jos artimiesiems svarbiausia ne papuošti namai ar įvairūs blizgučiai, bet tikrosios šeimos vertybės: jaukumas, meilė ir buvimas kartu.

Tiesa, mergina sako, kad šis mėnesis jai yra itin užimtas dėl pačių įvairiausių darbų.

„Man atrodo, kad šventinė nuotaika ir esmė yra ne apie tai, kaip papuošti namai. Svarbu, kad skiri laiko šeimai, žmonėms, kurie yra šalia tavęs. Mes labiau koncentruojamės į tai“, - savo mintimis dalijosi J. Vaitkutė.

Nepaisant to, kad šventinė nuotaika jau lengvai jaučiasi, anot Jolitos, giminėms ir šeimai laikas ateis prieš pat šventes.

„Tiesą sakant, man šventinis laikotarpis dar tik prasidėjo. Dažniausiai darbai vyksta bent jau iki mėnesio vidurio, yra daug projektų, norisi viską suspėti iki Naujųjų metų“, - kalba menininkė.

Daugelis internautų jau tikrai spėjo pamatyti gana neįprastą ir akį traukiančią Jolitos sukonstruotą eglę.

J. Vaitkutės eglutė

„Iš tikrųjų pati pirmoji eglutė buvo tradicinė, žalia, apkabinta baltos mišrainės komponentais ir silke. Kalėdiškiausia eglutė. O paskui aš vis galvojau, kaip padaryti, kad kita eglutė tą pirmąją pranoktų. Mano vyras pasiūlė ją sukurti iš silkių“, - pamena ji.

Tačiau sukonstruoti eglutę iš silkių Jolitai pavyko tik šiemet.

„Šiais metais mane ypač sudomino eglutės lietuviškumas, ekologiškumas. Daugeliui lietuvių silkė asocijuojasi su Kalėdų kvapu, nors aš pati jos nemėgstu“, - išduoda pašnekovė.

„Taigi šiemet vienas prekybos centras man padovanojo 60 silkių. O vėliau tas silkes atidaviau gyvūnų prieglaudai. Džiaugiuosi, kad ji buvo labai ekologiška, nebuvo pilnos laiptinės spyglių, ji tiesiog pabuvo, visus pralinksmino ir paskui buvo suvartota“, - tikino ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)