Edita pasakojo, kad mintis atidaryti savo grožio saloną kilo spontaniškai. „Tiesiog sėdėjome su drauge jos parduotuvėje ir užsiminiau, kad pasvarstau ateityje apie grožio salono atidarymą. Ji prasitarė, kad Kretingoje yra laisvas pastatas ir pasiūlė jį neatidėlioti. Jau po savaitės rašiau sutartis, nupirkau įmonę ir prasidėjo įrenginėjimo darbai“, – pasakojo E. Martinavičienė.

Vėliau, pasak šviesiaplaukės, viskas vyko labai greitai, o ir jokių nesklandumų neiškilo. Tiesa, pasiteiravus, ar prie šio jos verslo prisidėjo ir vyras, moteris tik nusišypsojo. „Šiandien džiaugiuosi tuo, ką jau pavyko pasiekti. Kalbu buvo, yra ir bus.

Manau, kad žmogus arba gyvena sau, arba kitiems ir pagal kitų nustatytas normas. Aš jau seniai pasirinkau gyventi taip, kaip noriu pati ir nekreipti dėmesio į kalbas. Tie, kurie kalba, gyvenimo už mane nenugyvens. Jį gyventi tenka man ir aš jį gyvenu tikrai puikiai“, – atkirto ji pavyduoliams, kurie manys, kad tai bus dar viena turtingo vyro dovana savo moteriai.

Atidarymui pasirinkusi šventinį laikotarpį Edita sakė, kad nedidelių bėdų kilo nebent laukiant baldų pristatymo, tačiau tai tapo tik smulkmena. „Kol kas man kelyje pasitaikė puikūs tiekėjai, partneriai, pažįstami ir mokytojai, kurie visur pataria ir padeda, todėl su jokiomis rimtomis problemomis susidurti neteko“, – džiaugėsi pašnekovė.

E. Martinavičienė išgarsėjo kai 2018 metais pradėjo susitikinėti ir tų pačių metų lapkritį susituokė su žinomu verslininku S. Martinavičiumi, kuris tuo metu išgyveno skandalingas skyrybas su dabar jau buvusia žmona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (236)