Sužadėtuvės įvyko poros išvykos į Prancūziją metu. Į vieną romantiškiausių pasaulio miestų jiedu skrido su tikslu aplankyti parodą. Sigitas kruopščiai suplanavo piršlybų momentą ir mylimajam skambią frazę ištarė dekoratyvinėje Luvro dalyje, kurioje eksponuojami geriausi pasaulio juvelyrikos darbai – Musée des Arts Décoratifs.

„Mano išrinktajam tai buvo siurprizas. Paryžiaus kelionė buvo suplanuota ekspromtu. Ten skridome su tikslu aplankyti parodą ir praleisti savaitgalį. Žiedas kišenę degino visą kelionę iš Lietuvos“, – Delfi komentavo Sigitas.

Ne ką mažiau įspūdingas ir žiedas, kurį Sigitas įteikė Dovydui. „Laura Antiques fine jewellery“ žiedą puošia 30 deimantų ir akvamarinas.
„Norėjosi išskirtinumo. Norėjosi, kad būtų kažkoks didelis akmuo. Kad deimantas tiesiog papildytų akvamariną, kuris dera prie jo žydrų akių“, – pasakojo S. Praspaliauskas.

Anot Sigito, išrinktasis iš pradžių nepatikėjo, kad mylimasis jam peršasi. „Galvojo, ar čia tikrai? Bet kai atidariau dėžutę ir pamatė žiedą, suprato, kad tikrai“, – kalbėjo dekoratorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)