„Tai mano ir Dovilės Degės bendras darbas“, – DELFI patikino Agnė, paklausta, kas šįvakar ją papuošė spalvingais gėlių žiedais. Stilistė pasakojo, kad šios šventės pasiruošimui tikrai neskyrė daug laiko.

„Ši šventė ypatinga, tačiau ypatinga ne man. Atėjau pasidžiaugti aktorių apdovanojimais, tad reikia skirti vietą ir laiką, kas ir kada kaip turi atrodyti, juk tai ne stilistų šventė“, – pasakojo Agnė. Ji patikino, kad išraiškingiausiai šįvakar turi atrodyti tie, kuriems bus įteiktos „Sidabrinės gervės“, nors dažna „Sidabrinių gervių“ viešnia šytelėjo, kad „pas mus būna atvirkščiai“.

Agnė Jagelavičiūtė, Saugirdas Vaitulionis

Į iškilmingą apdovanojimų ceremoniją, kurios metu bus pagerbti geriausi aktoriai, režisieriai, montuotojai, studentai ir kino profesionalai, rinkosi šimtai iškiliausių Lietuvos asmenybių: Nomeda Kazlaus, Natalija ir Sigitas Martinavičiai, Aušra Štukytė, Dominykas Kubilius ir Laura Paukštė, Kristina Kaikarienė su dukra bei vyru, Elvyra Monginienė, Ingrida Kolytė, Vilius Alesius su žmona, Aivaras ir Inga Stumbrai, Agnė bei daugelis kitų.

Beje, šįmet „Sidabrinių gervių“ bus išdalyta dar mažiau nei pernai. Animacinių filmų kategorijoje buvo pateikti tik 2 filmai, dar trys – studentų kategorijoje, tad ši nominacija šįmet sujungta. Pernai nebuvo įteiktas apdovanojimas už geriausią scenarijų. Šįmet šios nominacijos taip pat nebus. Anot apdovanojimų rengėjų, taip stengiamasi išlaikyti profesionalų lygį.

Už verčiausius apdovanojimų, slaptu balsavimu, savo nuomonę reikė daugiau kaip šimtas kino kūrėjų ir kino pasaulio žmonių.

Ceremonijos svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)