DELFI peržvelgė šių metų vasaros vestuves ir atkreipė dėmesį į 3 nuotakas, kurios savo meilės dieną išdrįso pasirinkti netradicinius įvaizdžius. Regis, atėjo laikas ne tik grožiui, bet ir savitumui bei patogumui.

Arnoldas Bosas ir Žydrūnė Pakalniškytė

Birželio 2 d. Kaune susituokė vienas geriausių Lietuvos ledo ritulininkų Arnoldas Bosas ir jo širdies draugė Žydrūnė Pakalniškytė. 27 metų sportininkas mylimąją į rotušę nusivedė po penkerių metų draugystės.

Pora vilkėjo kiek netradicinius drabužius vestuvėms. Bosės pavardę pasirinkusi Žydrė pasipuošė balta perregima suknele, o jaunikis vietoje griežto vestuvinio kostiumo pasirinko pilkos spalvos drabužių ansamblį bei dryžuotus marškinėlius.

„Mes tokie netradiciniai“, – į klausimą apie vestuvinę aprangą DELFI tądien atsakė jaunoji.

Karolina Liukaitytė ir Andrius Čelkis

Apniukusį liepos 13 d. rytą amžinos meilės priesaiką vienas kitam nusprendė skirti garsioji orų mergaitė Karolina Liukaitytė ir jos mylimasis Kiokušin karatė federacijos prezidentas Andrius Čelkis. Pora aukso žiedus sumainė Vilniaus Santuokų rūmuose.

Ceremonijos dieną pora nenorėjo daugžodžiauti apie savo santykius ir tik prasitarė, kad mįslingą penktadienio 13-osios datą pasirinko visiškai atsitiktinai. Oficialiai ceremonijai puošnių drabužių jaunavedžiai nesirinko. Tik dviese į Santuokų rūmus atvykę įsimylėjėliai vilkėjo baltus marškinėlius ir mūvėjo džinsus. Vieninteliai šventiški akcentai – baltų gėlių puokštė ir aukštakulnės basutės, kurias avėjo jaunoji.

„Ups. Tikrai neplanavome ir data atsitiktinė. Šventė draugams dar bus, o šiandien tik oficiali dalis“, – su šypsena tądien su DELFI kalbėjo A. Čelkis.

Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis

Praėjusį savaitgalį, liepos 14 d. amžinąją meilę prieš Dievą Arkikatedroje Bazilikoje vienas kitam prisiekė buvusi dainininkė, o dabar renginių organizatorė Elena Puidokaitė-Atlanta ir jos ilgametis širdies draugas Tadas Bruzgulis.

Daugelis šventėje dalyvavusių ar jos nuotraukas išvydusių žmonių, ko gero, maloniai nustebo pamatę, kad nuotaka pasirinko gana netradicinį vestuvinės suknelės variantą – baltą kombinezoną, prie kurio buvo prisisega sijono dalis.

Išradingą nuotakos drabužį kūrė žinomų moterų pamėgtas dizaineris Liutauras Salasevičius. Jau dešimt metų kartu su šiuo drabužių kūrėju dirbanti Atlanta savo vestuvinę suknelę patikėjo kurti būtent jam. „Kitaip ir negalėjo būti. Esu jam labai dėkinga už suknelę. Ji tikrai labai graži, o svarbiausia – atspindi mane“, – DELFI sakė jaunoji.

„Suknelė buvo kurta pagal mano charakterį. Aš sunkiai save įsivaizduočiau su nėriniais ar kitais panašiais papuošimais, kuriuos nuotakos įprastai mėgsta. Tikrai nesakau, kad tai negražu, tiesiog ši suknelė buvo mano pačios atspindys“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)