Tai naujienų portalui lrytas.lt patvirtino pats S. Maslobojevas po to, kai socialiniame tinkle „Instagram“ pasirodė jo ir S. Mišenytės romantiška nuotrauka.

Ant vyro tatuiruotės ji buvo uždėjusi savo ranką. O šalia nuotraukos galima pamatyti ir romantišką užrašą.

„Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, – rašoma prie nuotraukos.

Minėtajam portalui pasiteiravus, ar jie pora, vyras patikino, kad tai tiesa.

„Taip, jūs esate teisūs“, – pritarė jis.

Sergejaus Maslobojevo ir Santos Mišenytės nuotrauka

Delfi primena, kad praėjusią savaitę Vilniuje vykstančios „Wolves“ ir Badalonos „Juventut“ varžybos pritraukė ir garsių žmonių. Čia buvo galima pamatyti ir neseniai apie skyrybas su žmona pranešusį kikboksininką S. Maslobojevą.

Sportininkas varžybas stebėjo ne vienas. Šalia Sergejaus buvo galima pastebėti ir žavią nepažįstamąją. Pora, regis, neslėpė artimų ir romantiškų jausmų – Delfi kadruose galima pastebėti, kad kikboksininkas paėmęs merginai už rankos.

Kaip vėliau paaiškėjo, tai garsi drabužių stilistė Santa Mišenytė.

„Išsiskyrėme bendru sutarimu. Likome puikiuose draugiškuose santykiuose“, – šių metų balandį Delfi komentavo S. Maslobojevas.

Šeimyninių santykių statusą kikboksininkas pasikeitė ir socialiniuose tinkluose – čia buvo pažymėta, kad vyras yra vienišas. Tuo tarpu Airinė Maslobojeva instagrame pakeitė pavardę – šiuo metu ją galima rasti kaip Airinę Juodrytę.

Sergejus ir Airinė augina tris atžalas.

Pora susituokė 2019-ųjų metų balandžio 20-ąją Vilniaus civilinės metrikacijos skyriuje po ilgametės draugystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)