Paskutines savaites iki dvynukų gimimo skaičiuojantis P. Saudargas DELFI pasakojo, jog nei jis, nei žmona nenustebo sužinoję, kad šeimą papildys dvigubas džiaugsmas.

„Mano žmona visada to tikėjosi ir laukė. Jai labiau keista buvo tai, kad pirmasis vaikas buvo vienas. Kiek žinau, jos ir močiutė iš dvynukų, ir tėtis. Ji seniai sakė, kad turėsime ir mes dvynius“, – nusijuokė Seimo narys.

Ir nors didžiausi buities pasiruošimo darbai jau atlikti, svarbiausia ir atsakingiausia dalis dar priešaky – vardai mažyliams dar neišrinkti. „Bandome ir žodynus vartyti, norisi kažko lietuviško, kažko prasmingo. Dar ieškosime, galvosime. Kaip tik šiuo metu sprendžiame šį klausimą“, – tikino pašnekovas.

Beje, Seimo nario šeimą papildysiantys dvyniai – berniukas ir mergaitė.

Ne pirmą kartą gandrų laukiančiai šeimai nekyla didelių iššūkių. Priešingai, P. Saudargas džiaugiasi, jog žmona net ir paskutinėmis nėštumo savaitėmis išliko aktyvi, jaučiasi gerai.

„Gali viską veikti: ir važiuoja į miestą, ir eina pasivaikščioti. Tikrai pakankamai sveikai jaučiasi, nereikia lovoje gulėti, o juk su dvynukais visaip būna, – kalbėjo P. Saudargas. – Džiaugiamės, kad pavojingiausias laikas jau praėjo, nes dvynukai dažnai gimsta per anksti. O dabar, jei net ir dabar gimtų, jie jau pakankamai subrendę, viskas būtų gerai turėtų būti. Tuo tikrai labai džiaugiamės, kad galime ramiai laukti.“

Visi rūpesčiai dabar labai malonūs – tikina pašnekovas ir šypteli, jog tikrieji rūpesčiai užgrius mažyliams gimus. „Daiktai yra tiesiog daiktai, – šypteli laukimo akimirkomis gyvenantis vyras. – Tikrieji rūpesčia bus vėliau. Mus gąsdina, kad bus sunku. Bet juk žmonės ir po tri, ir po keturis iš karto augina. Susitavrkysime.“

Tiesa, pasidomėjus, ar vyras neplanuoja išeiti į tėvystės atostogas, jis svarstė, ar tai būtų tinkamas pasirinkimas kaip Seimo nariui. „Padėsiu žmonai, kiek galėsiu. Tačiau tikrai nebus taip, kad nebūsiu darbe mėnesį ar du. Yra svarbių balsavimų, darbų“, – vardijo P. Saudargas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)