„Nebereikės čia daugiau lankytis, tik už poros savaičių bus priimtas galutinis sprendimas“, – sakė Monika po teismo posėdžio.

Moteris nedaugžodžiavo, ir paklausta, kaip sekasi bendrauti su Andriumi, kokie jų santykiai dabar, pavyksta išlaikyti draugišką ryšį ar vis dėl to yra konfliktų, atsakė trumpai. „Tikrąjį žmogaus veidą pažinsi tik tokiose situacijose kaip ši“, – sakė ji. Pridūrusi „ačiū“, atlikėja išėjo.

O Andrius buvo šiek tiek iškalbesnis. Pasidomėjus, kodėl posėdis užtruko ilgiau nei buvo numatyta ir, ar buvo iškelti nauji klausimai, vyras tai paneigė.

„Viskas tas pats. 23-ą dieną bus galutinis sprendimas. Kaip teismas nuspręs, taip ir bus. Tada ir tiek aš, ir tiek Monika turėsime teisę priimti kažkokius sprendimus patys, – sakė jis. – Kai pamatysiu argumentus, tuomet pasitarsiu su savo advokate ir spręsiu ar kovoti toliau, jei sprendimas man nebus palankus“.

Paklaustas, kaip klostosi jo ir buvusios žmonos bendravimas, stengėsi išlikti neutralus, tačiau išsakė ir priekaištą.

„Iš mano pusės tikrai nėra jokių nuoskaudų, jokių pykčių ir panašiai. Vienintelis dalykas, kuris išties sukelia man neigiamas emocijas, tai Monikos manipuliavimas vaiku. Aš atvažiuoju iš Šaulių, o ji man neduoda vaiko sakydama, kad turėjau atvykti ketvirtą, bet vaiką atveža be dvidešimt septynios. Nuo keturių iki septynių man teismo laikas paskirtas matytis su vaiku ir kai tam lieka tik dvidešimt minučių, savaime aišku, mano reakcija nebūna pati draugiškiausia, pilna meilės ir švytinčios šypsenos, – pasakojo vyras. – Aš jai linkiu laimės ir kuo didžiausios sveikatos, ir, kad ji gyvenime turėtų viską. Manęs tikrai nekamuoja nei joks pyktis, ar pavydo jausmas“.

Pasidomėjus, ar tenka pabendrauti su naujuoju Monikos draugu, Andrius Šedžius atsakė neigiamai.

„Netenka pabendrauti, nes jis slepiasi ir slepia savo veidą. Jeigu įeisite į Facebook profilį Don Pedro, jūs pamatysite, kad ten treninguoti, tatuiruoti veidai. Kriminalinė romantika, taip sakykim. Ten pitbuliai, ginklai, kas man kelia tam tikrą baimę ir abejonių, koks žmogus yra šalia mano vaiko, nes jis visą laiką slepia veidą, slepia asmenybę. Kiek aš sužinojau iš lietuvių bendruomenės, tai jis susijęs su kriminaliniu pasauliu ten Airijoje“, – pasakojo vyras.

„Jis dvejus metus skraido pas Moniką, maždaug po dvi savaites per mėnesį ir niekur nedirba, tai iš ko jis gyvena? Va čia irgi yra tokie esminiai klausimai, kurie man kelia tam tikrų abejonių ar tikrai vaikas bus saugus tokioje aplinkoje“, – nuogąstavo jis.

„Atsakymų į šiuos (pajamų) klausimus negavau iki šiol. Štai, kad ir Monika, važinėja nauju „Range Rover“, tai iš kokių pinigų tas automobilis nupirktas? Aš nieko nesakau, gal užsidirbo, gal iš santaupų gyvena, susitaupė. Bet ji visiems teigia, kad čia draugas nupirko. Tai jeigu draugas nupirko, gal draugas galėtų paaiškinti, iš kokių pinigų nupirko“, – svarstė A. Šedžius.

„Sakau, galbūt žmogus daug metų dirbo, užsidirbo ir dabar gyvena iš užgyventų santaupų. Aš nežinau. Aš tik sakau apie tai, ką girdėjau. Negaliu teigti, kad jis susijęs su kriminaliniu pasauliu, tik žinau tai gandų lygmenyje.

Kaip ir sakiau, tas Facebook profilis, nors mane jis yra užblokavęs, tai nematau, bet jeigu jūs įeisite, tai pamatysite ir pitbulius, ir ginklus, ir prabangius sportinius automobilius, ir tatuiruotus žvaigždėm ir kupolais kūnus, na tai ką tai reiškia? Tai kriminalinė romantika“, – tęsė verslininkas ir politikas.

Pasidomėjus, kaip į teisminį procesą reaguoja paties Šedžiaus širdies draugė, jis pasiūlė pasiklausti jos pačios. Verslininkas neišdavė, ar aplamai šiuo metu turi antrąją pusę.

„Jeigu jūs teigiate, tai gal žinote. Bet aš tai nežinau. Aš Šiauliuose vienas gyvenu. O jei jūs kalbate apie Erdvilę, tai ji Vilniuje mokosi, tad jos ir paklauskite“, – sakė jis.

„Praeitą savaitę buvau Šiauliuose, o ji dabar Vilniuje gyvena, tai jūs ją susiraskite ir paklauskite“, – mįslingai pakartojo jis.

Paprašytas patikslinti ar nutrūko draugystė su Erdvile, Andrius atsakė, kad ne.

„Draugystė nenutrūko. Aš manau, kad ir su Monika mūsų santykiai yra draugiški, aš gi nesakau, kad esu jos priešas“, – teigė vyras.
A. Šedžius taip ir neatskleidė, ar vis dar draugauja su Erdvile sakydamas, kad šiuo metu nėra pasiruošęs šiuo metu dalinti žinių, kaip klostosi jo santykiai.

„Tai yra asmeninis mano gyvenimas. Aš tikrai neprivalau jo viešinti“, – sakė A. Šedžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)