Praėjusį rudenį ji pasiryžo dar vienai avantiūrai – kartu su Kristupu Krivicku pradėjo vesti diskusijų laidą TV3 eteryje.

„Turiu labai blogą savybę – drąsiai išbandyti kažką naujo. Daug kam atrodo, kad aš labai gerai apie save galvoju. Aš taip tikrai negalvoju, tiesiog nesugebu atsispirti naujai patirčiai. Taip pat aš nebijau suklysti. Manau, kad tai bus mano kaip laidų vedėjos karjeros pabaiga. Bet, kol dar galiu užsidirbti šiek tiek šlamančių, aš tai padarysiu“, – tada kalbėdama naujienų portalui DELFI juokėsi R. Ščiogolevaitė.

Ne mažiau už moters profesinę karjerą spalvingas ir asmeninis jos gyvenimas. Būdama 23-ejų, moteris ištekėjo už oreivio Vytauto Samarino, bet po daugiau nei metų išsiskyrė. Turi sūnų Adomą, kurio susilaukė su šokėju Deividu Meškausku. 2013 m. birželio 14 d. ištekėjo už Rolando Damijonaičio, o 2014 metų rugpjūtį su dabartiniu savo vyru susilaukė antrosios atžalos – moteris pagimdė dukterį ir pavadino ją Anabele.

„Esu iš tų moterų, kurios dėl vyro gali padaryti beveik viską. Tik su viena sąlyga. Ir tai mano sąlygai dabar šešeri metai. Jei tik pajaučiu, kad tyčia ar netyčia, mano sūnus lieka tarsi trečioje vietoje, tada jau viskas. Aš jau geriau ištekėsiu už nemylimo, bet jis bus labai geras tėvas mano vaikui. Adomui aš esu visas pasaulis – tai labai didelė atsakomybė“, – yra pripažinusi žinoma atlikėja.

Per beveik 20 metų trunkančią karjerą R. Ščiogolevaitės išvaizda keitėsi pastebimai: dainininkė išbandė pačias įvairiausias plaukų spalvas ir kirpimus: cheminį sušukavimą, kare šukuoseną ir daugybę kitų, tačiau pastaruosius kelerius metus ji ištikima šviesiaplaukės lietuvaitės įvaizdžiui. 

Kasdienai pirmenybę ji teikia patogiems drabužiams, tačiau ant scenos ar filmavimų metu neretai puošiasi įmantriomis ir prabangiomis Lietuvos ir užsienio kūrėjų suknelėmis. 

„Aš manau, kad pirmiausia reikėtų demonstruoti talentą, o ne kūną. Bent jau aš apatinių nerodžiau, kad tapčiau žinoma, tikiuosi, kad mane kviečia dainuoti ne dėl mano kūno, o dėl balso“, – vieno filmavimo metu sakė R.Ščiogolevaitė.

Rūtos Ščiogolevaitės metamorfozės nuo pat 2002-ųjų – DELFI nuotraukų ir video galerijoje:






Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (356)