Kaip DELFI prisipažino komedijos žanre debiutuojanti V. Genytė, dėl savo kuriamo personažo jai pirmą kartą reikėjo perlipti save. Atlikėjai scenoje tenka ne tik koketuoti, vilioti vyrus seksualiais naktinukais, bet ir „murkdyti“ kolegos aktoriaus Manto Stonkaus galvą tarp savo krūtų, bučiuotis ir daryti visa kita, ką dažniausiai daro žavios ir nuobodžiaujančios turtingų vyrų poniutės.

Užkulisiuose kolegos aktoriai negailėjo komplimentų V. Genytės vaidybai ir gyrė už sugebėjimą meistriškai persikūnyti į kitą personažą. „To iš jos tikrai nesitikėjome“, - juokėsi spektaklyje taip pat vaidinanti Redita Dominaitytė.

„Aš net pati truputėlį šokiruota nuo savo vaidmens, - juokėsi V. Genytė. - Mano vaidmuo linksmas, juokingas. Tačiau kuriant jį reikėjo perlipti per save. Faktas, kad gyvenime nesu tokia. Bet tuo ir žavus teatras, kad scenoje gali būti tuo, kuo iš tiesų nesi.“

Paprastai miuzikluose vaidinti atlikėja prisipažįsta, kad šis vaidmuo jai kaip asmenybei buvo didelis išbandymas.

DELFI nuotraukų galerijoje - kelios scenos iš būsimo Adolfo Vererskio spektaklio "Langas į parlamentą":

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)