Pastarasis TV sezonas Tadui Rimgailai neabejotinai buvo išskirtinis. Kas dar nebuvo apie jį girdėjęs, pažino kaip šokėją, o paskui galėjo stebėti vyrą kaip TV laidos vedėją ir pradedantį dainininką „Žvaigždžių duetuose“.

Visgi dažniausiai pristatomas kaip legendinės „Žuvėdros“ šokėjas, T. Rimgaila neslepia, kad karjera ansamblyje pasibaigė prieš gerus metus, o jo pagrindinė profesija – renginių vedimas ir vadyba, nors tiek ir neminima, visuomet ėjo šalia.

„Taip, kai vyksta įvairūs projektai, laiko padėti savo kolegoms lieka mažiau, bet jie išties puikiai tvarkosi“ – pripažįsta T. Rimgaila.

„Nemažai spėjome padaryti nuo veiklos Vilniuje pradžios. Tuo tarpu darbas su LNK kanalu man atnešė dar daugiau – be galimybės pasibandyti įvairiuose amplua, atsirado platesnis be galo talentingų ir įdomių žmonių ratas. Niekuomet nepamiršiu mūsų šaunios komandos šokių projekte ir visuomet džiaugsiuosi sutikęs pažįstamus iš prodiuserinių kompanijų. Tikiuosi dar ne kartą su jais dirbti“.

Šio filmuko idėją sugeneravo pats Tadas. Kviečiame įvertinti:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)