Netrukus knygynų lentynose nuguls saldžiomis nuotraukomis iliustruota knyga, pagardinta sėkminga pačios Liucinos Rimgailės istorija.

„Niekada nebūčiau pati sugalvojusi parašyti knygą, – šyptelėjo su DELFI kalbėdama Liucina. – Pirmą kartą mane kalbino prieš dvejus metus, bet dar nesijaučiau nusipelniusi ir turinti, ką papasakoti.“

Antras leidyklos bandymas buvo kur kas sėkmingesnis – L. Rimgailė ryžosi pradėti ruošti savo receptų knygą. Jos kūrinys knygynų lentynas turėtų pasiekti maždaug už mėnesio.

Paskutinius šrichus dėliojanti Liucina pasakojo, kad knygoje bus galima rasti ir nesaldžių receptų. „Bus skyrelis apie saldžius ir nesaldžius blynus bei lietunius, nesaldžias bandeles, pusrytinius apkepus su daržovėmis ar sorų kruopomis. Dauguma receptų bus susiję su pusryiais, nes man tai – kone svarbiausia dienos dalis ir maistas“, – pasakojo L. Rimgailė.

Liucina Rimgailė

Knygoje taip pat bus aprašytas ir Liucinos kelias saldumynų pasaulio link. „Būsiu laiminga, jei mano istorija kam nors pasitarnaus kaip įkvėpimas“, – šyptelėjo desertinės šeimininkė.

Savo verslą plėtojanti moteris neslėpė, jog knygos ruošimas užtruko ilgai – net pusmetį. „Tai išties atima daug laiko, nes pati viską gaminau, galvojau, aprašinėjau ir su fotografe kartu ruošėme medžiagą nuotraukoms, – vardijo knygos autorė. – Galvojau, kad bus daug paprasčiau, bet procesas buvo be galo smagus. Skyrėme daug laiko – kas kartą po fotografavimo ragavome, vertinome, kartais tekdavo perdaryti ir vėl fotografuoti, todėl viliuosi, jog skaitytojai įvertins tą visą nuoširdų ir gana didelį indėlį.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)