Itin smulkių ir išskirtinių veido bruožų modelis šiuo metu gyvena labai įtemptą laikotarpį, tačiau fotosesijos nėra pats didžiausias laimėjimas, kurį ji yra pasiekusi.

Savarankiškas gyvenimas vos 15-os

Kaip ir daugelis modelių Lietuvoje, Gabrielė savo karjerą pradėjo būdama vos 15 metų.

Paklausta apie jai svarbiausius pasiekimus, mergina neslėpė – jų buvo jau toli gražu ne vienas, o pats mados pasaulis ją žavėjo visada.

„Mados pasauliu žavėjausi nuo vaikystės. Dalyvaudavau įvairiose fotosesijose, buvau ne vieno vaikiško žurnalo veidu. Turbūt taip mane pastebėjo, mano pirmoji agentūra Lietuvoje ir pakvietė gyvam pokalbiui.

Pasirašiau sutartį per 15-tąjį gimtadienį ir po poros mėnesių gavau pasiūlymą vykti dirbti dviems mėnesiams į Pietų Korėją, Seulą. Kai labai nori, įmanoma viskas. Nebijojau, nei pirmo karto oro uoste, nei pirmo skrydžio lėktuvu į tokią tolimą šalį, nei savarankiško gyvenimo..Nesutrukdė ir kuklios anglų kalbos žinios.

Manau, kad didžiausias pasiekimas būti atstovaujamai modelių agentūrų ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Nes be jų nebūčiau tiek pasiekusi. Todėl į kiekvieną į savo darbą žiūriu labai rimtai, nes žinau, kad mano vietoje galėtų būti kita, todėl turiu atsiduoti 100%.

Malonu kai įvertina ir pastebi, kuomet kviečia skristi dirbti dienai ar dviem į įvairius pasaulio kraštus. Taip aplankiau Kombodžą, Maroką bei Meksiką. Modelio darbas pilnas pagundų, sunku nepasiklysti, nesusirgti “žvaigždės” liga, todėl aš džiaugiuosi, kad sugebėjau išlikti savimi“, - sako Gabrielė.

Žino, ką reiškia konkurencija

Mergina pabrėžia, kad į modelio darbą žiūri labai rimtai, todėl po mokyklos stengėsi tobulėti ir pasinerti į šį darbą visa širdimi.

„Baigusi mokyklą tęsiau modelio veiklą, nes nežinojau kurioje srityje galėčiau save realizuoti. Norėčiau iš šios veiklos išspausti tiek, kiek įmanoma, kadangi suprantu, jog visa tai yra laikina, todėl reikia naudotis kiekviena galimybe“, - apie patirtis kalba Gabrielė.

Modelis neslepia, kad jau žino, kas yra konkurencija, tačiau, anot jos, Lietuvoje ji jaučiama mažiau nei užsienyje, kur dėl vienos vietos gali konkuruoti net šimtai merginų.

„Manau,kad Lietuvos rinka maža, čia jeigu ir egzistuoja tai nebent tik „sveika konkurencija”. Ją labiau pajaučiu užsienyje, kuomet atrankoje šalia stovi šimtai merginų“, - neslepia Gabrielė.

Sulaukia įvairių komplimentų

Mergina sako, kad komplimentų sulaukia įvairių ir dažnai. Vienas iš jų – kad ji yra panaši į garsiąją Kylie Jenner.

„Smagiausia, kai pastebi ne tik išorinį grožį… Juk tai laikinas dalykas. Didžiausias autoritetas man yra mano mama, kuri skatina tobulėti, neleidžia užsisėdėti vienoje vietoje, mokina džiaugtis mažais dalykais ir visad primena išlikti savimi,bet kokioje situacijoje. O apie panašumus su pasaulinio lygio žvaigždėmis girdžiu gana dažnai. Labiausiai lygina su Mila Kunis, Keira Knightley ar Lucy Hale ar jūsų jau paminėta Kylie Jenner“, - DELFI sako G. Sodonytė.

Merginai jau teko patirti ir ką reiškia stovėti prieš „Vogue“ žurnalo fotografą.

„Kuomet Rachel Zoe atsirinko mane būti „Resort“ kolekcijos veidu „Vogue“ publikuojamose nuotraukose, nemeluosiu, tikrai jaudinausi, nes man tai buvo nauja patirtis, jaučiausi, lyg tai būtų mano pats pirmas darbas ir visa 7 metų patirtis kažkur išgaravo.

Bet dėka puikios komandos viskas praėjo sklandžiai, tą galit pamatyti nuotraukose. Antrą kartą fotografuojant tik šį kartą pavasario kolekciją, viskas buvo ramiau, nes jau žinojau kokia yra idėja ir kokio rezultato norima“, - apie itin įdomius savo darbo užkulisius pasakoja Gabrielė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)