Su prabangiu „Lexus GS 450H“ automobiliu Beata iš sostinės su vaikais patraukė Žemaitijos link, kur ketino švęsti geriausios draugės gimtadienį.

„Išvykti iš namų, kaip paleisti kosminį zombį į Marsą, - juokėsi daiktų prikimštą erdvaus prezidentinės komplektacijos automobilio bagažinę filmuodama B. Nicholson. - Tai tokio pat sudėtingumo operacija.“

Kaitrią vasaros dieną Beata su vaikais po ilgos kelionės užsuko jėgas atgauti prie Pašvinio ežero, kur pakalbino ir ten buvusius poilsiautojus. Viena jos kalbinta 7 metų mergaitė padovanojo žvaigždei keksiuką, kuris yra keptas pagal pačios Beatos receptą, rast jos bloge.

Savo dinamiškame ir spalvingame gyvenime Beata sutinka daug įdomių žmonių. O kartais likimas ją suveda su netikėtomis asmenybėmis. Atvežusi vaikus pasivėžinti su „brička“ į Kurtuvėnų dvaro priegose esantį žirgyną, ji sutiko... seniai matytą Minedą.

Pakalbinusi matytą vyrą Beata sužinojo, kad čia jis jau kelintus metus savanoriauja vaikų vasaros stovykloje. „Vaikams smagu, kai vadovas esu aš, prašo manęs padainuoti“, - pasakojo Minedas.

Tą akimirką prabudo Beatos žurnalistinė prigimtis ir ji pasiūlė jam padainuoti kokią naują savo dainą. Minedas uždainavo kūrinį, parašytą specialiai Natalijai Bunkei. Jis prieš kamerą Beatai taip pat pademonstravo ir savo įgūdžius joti su žirgu. „Jei jau Minedas gali joti, vadinasi, tai daryti gali bet kas“, - pokštavo šis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (295)