Po poros šokio, Jurijus Smoriginas pradėjo aiškinti visiems, kad šis šokių projektas parodo, kad čia dalyvauja ne tik Lietuvos žvaigždės, bet ir kitų tautybių talentai. Po šių savo komentarų, komisijos pirmininkas J. Smoriginas pademonstravo ir savo lenkų kalbos žinias, pradėdamas kalbėti su dainininke lenkiškai.

Rodos, šie komisijos pirmininko žodžiai ne itin sužavėjo E. Sašenko, kadangi mergina nudelbė akis ir nemanė komentuoti pasisakymų apie savo tautybę.

Bandydamas ištaisyti padėtį, humoro nestokojantis M-1 programų direktorius, laidų vedėjas ir legendinio personažo Saulėno autorius Mindaugas Stasiulis, šį vakarą sudalyvavęs šokių projekte kaip komisijos narys metė skambią frazę apie debiutantę Eveliną. „Jūs kaip sau norite, bet galiu pasakyti, kad Evelina yra „naša“, - tiesioginio eterio metu kalbėjo Mindaugas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją