Tiesa, dažnai apie Turkiją sklando mitai ir ne visi poilsiautojai, ieškantys elitinio poilsio koncepcijos, renkasi šią atostogų kryptį. Komunikacijos specialistas S. Vaitulionis prisipažįsta, kad šį kartą Turkiją pamatė kitomis akimis ir turbūt pirmą kartą gyveno viešbutyje, kuris viršijo visus lūkesčius.

„Atostogavau su artima bičiule, su kuria per 20 metų draugystės pirmą kartą išlėkėme dviese į kelionę. Man poilsis turi būti maksimaliai išpildytas, todėl visada renkuosi tik aukšto lygio viešbučius. Mano gražiausių viešbučių etalonas yra Indonezijos, Tailando ar Balio viešbučiai, kuriuose patirtys yra pačios geriausios. Jeigu atvirai, keliaudamas į Turkiją, labai daug vilčių neturėjau – tikėjausi, kad šis nebus kažkuo itin kitoks nuo kitų 5 žvaigždučių viešbučių. O realybė buvo kita – vos įžengęs į teritoriją aš supratau, kad atsiradau visai kitokioje Turkijoje. Be rusiškos muzikos ir be rėkaujančių piliečių pašonėje, o su trokštama kokybiška publika, modernia aplinka ir itin išskirtiniu požiūriu į viešbučio svečią“, – komentuoja S. Vaitulionis.
Saugirdo Vaitulionio kelionės Turkijoje akimirka
S. Vaitulionis neslepia, kad Turkija ir Egiptas jį dažnai atbaidydavo dėl didelio rusų turistų antplūdžio: „Lenkiu galvą prieš viešbutį, nes skrisdamas į Turkiją, labai bijojau, kad bus daug rusų. Manau, daugelis yra susidūręs, kaip viešbučiai pataikauja rusų turistams ir daugelis programų ar informacinių lentelių šalia anglų kalbos visada yra ir rusų kalba. Buvo nuostabu, kad šiame viešbutyje aš negirdėjau personalo kalbant rusiškai, negirdėjau nei vienos rusiškos dainos ar kažkokio dirbtinio pataikavimo jiems. Visiškai tarptautinis standartas“.
Saugirdo Vaitulionio kelionės Turkijoje akimirka

Renginių organizatorius pasakoja, kad jį labai nustebino vakarinės programos, kurios pralenkė net „Eurovizijos“ nacionalinių atrankų pasirodymus.

„Aš kiekvieną vakarą sąžiningai eidavau stebėti pasirodymų, nes man buvo smalsu vien iš profesinės pusės. Kiekvieną kartą žagtelėdavau dėl kokybės ir galvodavau, kad 90% mūsų atlikėjų per savo koncertus neturi tokio dydžio ekranų, tokių apšvietimų ir ypač kostiumų. Atlikėjų aprangos būdavo kažkas neįtikėtino – man dažniausiai vakarinės programos Turkijoje ar Egipte primindavo cirką, o čia toks lygis, kad net pusė mūsų „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos dalyvių nepasiekia panašios kokybės“, – atvirauja S. Vaitulionis.
Saugirdo Vaitulionio kelionės Turkijoje akimirka

S. Vaitulionis taip pat pabrėžia, kad jo poilsio komfortas neatskiriamas nuo patogių skrydžių: „Lėktuve jaučiuosi kaip namie, dažnai juokauju, kad galėčiau čia gyventi. Akivaizdu, kad patogūs skrydžiai yra mano prioritetų sąraše“, – sako žinomas keliautojas.

Pasak O. Belovos „Coral Travel“ rūpinasi ne tik išskirtinėmis kryptimis, bet ir patogiausiais skrydžiais: „Nuo pirmo skrydžio bendradarbiaujame su pasaulyje pripažintomis „Turkish Airlines“ oro linijomis, kad būtų sukurtas aukščiausias komfortas vos pakilus į dangų. Tiesa, šiais metais į Turkiją skrendame dar su keliomis oro linijomis. Ypatingai norisi išskirti lietuvius „Heston Airlines“, kurie paperka keliautojus nuoširdžiu rūpesčiu ir išskirtiniu dėmesiu visos kelionės metu“, – teigia O.Belova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją