Faktą apie Sati ir Liudo nesutarimus DELFI patvirtino ir artimi poros bičiuliai, pasakoję apie žlungančių poros santykių priežastis. Esą tarp atlikėjos ir jos vyro ypač pastaruoju metu kildavo vis daugiau nesutarimų dėl požiūrių į šeimą bei santykius skirtumo. Šaltinių teigimu, pastaruoju metu 33-jų sulaukusi jo žmona sulaukdavo vis mažiau vyro dėmesio. Ilgainiui vis dažniau kildavę nesutarimai įgavo pagreitį ir L. Jurkonis paliko žmoną bei vaikus. Šiuo metu sutuoktiniai nebegyvena drauge. „Meilė baigėsi“, - taip šaltiniai kalbėjo apie sutuoktinius.

Nors Sati ir Liudo bičiuliai kalba apie jau kurį laiką išgyvenamą dramą dėl pašlijusių santykių, abu sutuoktiniai it susitarę tokią informaciją neigia sakydami, kad jiedu tebegyvena drauge.

„Mano vaikučiai gyvena namuose kaip ir visada, negi gatvėje. Į internatus nesiruošiu duoti... net į darželį neleidžiu. Liudas gyvena namuose. O iš kur tokios žinios, man įdomu?“, - paklausta, pas kurį sutuoktinį šiuo metu gyvena jųdviejų vaikai, kalbėjo Sati.

Liudas Jurkonis

Praėjus keletui dienų po savaitę trukusio susirašinėjimo elektroniniais laiškais su V. Jurkoniene, populiariame socialiniame tinklalapyje DELFI žurnalistui parašė ir pats L. Jurkonis, tikinęs, kad savo šeimą jis saugo nuo žiniasklaidos ir gali kalbeti tik profesiniais klausimais. Nors įvairiuose renginiuosi pora nevengia pozuoti fotografams ir leidžia žiniasklaidos atstovams publikuoti nuotraukas, ne kartą pasakojo apie pirmosios Sati atžalos gimdymo aplinkybes bei daug kitų asmeninių faktų, šįkart atvirauti nepanoro.

„Esu tikras, kad Sati mielai papasakos apie savo kūrybinius projektus, bet šeimą mes nutarėm saugoti kaip tik galim“, - rašė L. Jurkonis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)