Prabėgusią vasarą Jasikevičių šeima pasinėrė į atostogų šurmulį – keliavo ne tik po Ispaniją, bet ir kitas šalis. Jiedu apsilankė ir Kalifornijoje. Delfi primena, kad 47-erių specialistas išvyko į JAV, kur stažuosis Sakramento „Kings“ klube. Pastarajam atstovauja aukštaūgis iš Lietuvos Domantas Sabonis.

Čia jis atvyko dirbti, tačiau nepamiršo ir pramogų – garsiųjų Napa Valley regiono vynuogynų. Savo laisvalaikio akimirkomis Anna Douka pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

Moteris akies krašteliu leido pažvelgti ir į prabangų traukinį. Panašu, kad su juo garsi pora keliavo į jau minėtąjį vynuogyną.

Delfi primena, kad visai neseniai sutuoktiniai apsilankė viename seniausių Ispanijos miestų – Žironoje. Čia jie ne tik žavėjosi lankytinais objektais, bet ir stebėjo sūnaus Luko krepšinio varžybas.

Savo įspūdžių pilno savaitgalio akimirkomis garsūs sutuoktiniai pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyrose.

Anna Douka dalijosi žaviosios Žironos nuotraukomis, kuriose – istoriniai pastatai ir trys „Michelin“ žvaigždėmis įvertinti restoranai.

„Puikus savaitgalis Žironoje! 3 „Michelin“ restoranai. Pažinome Žironos miestą. Stebėjome, kaip Lukas žaidžia su savo komanda ir laimi turnyrą! Savaitgalis kupinas įspūdžių“, – džiaugėsi moteris.

Kartu su žmona laiką leidęs Š. Jasikevičius taip pat nepraleido progos pasidalinti turiningo savaitgalio akimirkomis.

Tiesa, garsų trenerį labiau sužavėjo ne istoriniai pastatai, o platus patiekalų pasirinkimas.

„Krepšinis ir neįtikėtina gastronomija Žironoje!“ – rašė vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją