Į žymųjį kurortą šeima išvyko prieš kelias dienas, bet jau dabar dalijasi nepaprasto laiko akimirkomis. Tiesa, čia laiką leidžia ne tik Š. Jasikevičius su žmona Anna Douka ir jų vaikai, bet ir artimi draugai.

Iš į socialinį tinklą įkeltų nuotraukų matyti, kad didelė kompanija smagiai leidosi nuo kalno, o pailsėti sustojo šalia trasų esančioje kavinėje.

„Atsistatymas Prancūzijoje!“ – rašė Š. Jasikevičius.


Laiku kalnuose džiaugėsi ir žymaus krepšininko žmona. O viename iš jos įrašų matėsi tikroji kurorto prabanga – keltuvai su tokiais prekiniais ženklais kaip „Gucci“ ir šokiai viename iš restoranų.

Tačiau garsi moteris buvo labiau linkusi dalintis akimirkomis iš kalno, kur kartu su šeima slidinėjo ir dalijosi nuoširdžiomis šypsenomis.

„Kelionė pilna šypsenų ir tonos sniego“, – džiaugėsi Anna Douka.

Šarūnas Jasikevičius su šeima

Delfi primena, kad prieš intensyvų krepšinio sezoną garsus krepšininkas atostogų akimirkomis dalijosi tik sausį. Tuo metu jo šeima laiko veltui neleido. Kol garsus treneris skynė pergales Turkijos čempionate, Anna Douka su vaikais mėgavosi nepaprastu Stambulo grožiu.

Akimirkomis iš pasivaikščiojimo po didžiausią Turkijos miestą Š. Jasikevičiaus žmona pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

Iš nuotraukų galima suprasti, kad šeimos tikslas buvo vienas – pamatyti gražiausias ir turistų lankomiausias vietas.

Tarp šių vietų galima išvysti žymųjį Stambulo soborą, Topkapi rūmus ir Bazilikos cisterną.

„Stambulas!“ – rašoma šalia nuotraukų, kuriose matyti ne tik besišypsanti Anna Douka, bet ir šalia jos nuotaiką palaikantys vaikai Aila bei Lukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją