Dar rugpjūtį M. Šalčiūtė feisbuke pasidalijo nuotrauka, kurioje pozavo kartu su Mantu Rimavičiumi. Tuomet fotografiją šokėja apibūdino ne žodžiais, o širdelių simboliais.

Toks kadras greitai sulaukė Moniką sekančių internautų reakcijų. Daugelis sveikino ją su nauju gyvenimo žingsniu bei tikino, kad ji ir Mantas – žavi pora.

Bertulinės / Foto: Ignas Gaižauskas

Nors Monika į tokius komentarus reaguodavo teigiamai ir mandagiai padėkodavo už gražius žodžius, ji oficialiai taip ir nepasakė, ar tai yra jos naujasis širdies draugas.

Klausimų sukėlė ir tai, kad M. Šalčiūtės socialiniuose tinkluose iki šiol nedingo širdies statusas, skelbiantis, kad ji – vieniša.

Tai, kad ji ir Mantas yra pora Monika konkrečiai neatsakė ir Delfi. Mergina paaiškino, kad kol kas nenorinti skubinti įvykių – šiuo metu jie tiesiog džiaugiasi vienas kito draugija.

Tiesa, simpatijos vienas kitam nenuneigsi. Apie tai byloja ir šiltos jaunuolių nuotraukos, ir tai, kad Monikos dėmesio Mantas siekė jau gerokai anksčiau.

„Jis man yra rašę ankščiau porą kartų, prieš kelerius metus, bet niekada neatkreipiau dėmesio į jo žinutes“, – atviravo Monika.

Tačiau viskas pasikeitė tada, kai kartą jiedu susitiko gyvai. Tuomet bare Moniką sutikęs Mantas prie jos priėjo ir paprašė kartu nusifotografuoti. Nuo tos akimirkos pora ėmė matytis dažniau.

Neseniai Monika ir Mantas buvo užfiksuoti prodiuserio Manto Bertulio gimtadienyje. Šventėje jiedu, regis, negalėjo vienas nuo kito atsiplėšti ir puikiai leido laiką.

Bertulinės / Foto: Ignas Gaižauskas

Visgi stačia galva nerti į naujus santykius Monika nedrįsta, kadangi praėjusi romantiška draugystė su Dovydu Bagdonu jai pareikalavo nemažai išgyvenimų.

„Vengiu šios temos, viskas dar tik lipdosi“, – paaiškino socialinių tinklų įžymybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (411)