„Devonas yra mano mėgstamiausio filmo „Haris Poteris“ aktorius. Jis juostoje atliko vieną pagrindinių vaidmenų. Kadangi „Harį Poterį“ pasižiūriu kas porą mėnesių, sugalvojau D. Murray parašyti „Twitter“ tinklapyje. Taip padariau ir po kiek laiko pastebėjau, kad aktorius pradėjo mane sekti. Tada parašė man kelias privačias ir viešas žinutes“, – pažintimi džiaugėsi S. Milinytė.

Dainininkė atskleidė, kad su aktoriumi kalbėjo apie filmus, karjerą, mokslus. D. Murray save pristatė kaip aktorių, dešimt metų praleidusi su Hariu Poteriu. „Kalbėjomės labai daug, bet asmeninių dalykų nenoriu atskleisti“, – intrigavo Simona ir pridūrė, kad neatmeta galimybės susipažinti su D. Murray realybėje.

S. Milinytė labai nudžiugo, kuomet išklausęs jos naująją dainą „My Eyes On you“, aktorius pamalonino komplimentais. „Mes visi žinome, kad tu parašei šią dainą man“, – rašė aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (281)