Jaunoji atlikėja Simona Milinytė, gyvenanti ir plėtojanti savo karjerą Holivudo pašonėje, paskutinius kelis mėnesius skyrė brandos egzaminų pasiruošimui. Gegužės pabaigoje turėjusi sugrįžti į Lietuvą laikyti baigiamųjų brandos egzaminų, dainininkė dar prieš porą dienų savo „Facebooko“ paskyroje pranešė, kad į gimtinę kolkas negrįš: „Gaila, bet kolkas į Lietuvą dar negrįšiu... Liūdna, kad nepasimatysiu su visais!“

DELFI pasiteiravus, kodėl S. Milinytė neketina grįžti į Lietuvą, mergina sakė, kad pasikeitė planai, todėl tenka likti Amerikoje.

„Nors lagaminai jau buvo sukrauti, o bilietai rezervuoti, netikėtai pasikeitė planai, todėl turiu likti čia. Atsirado tokių darbelių, kuriems negaliu pasakyti „ne“. Žinoma, dar ir koledžas čia – nespėsiu grįžti į Lietuvą nei šį, nei kitą mėnesį. Vargu, ar išvis pavyks parvykti šią vasarą... Turėjau tiek daug planų,svarbiausia, susitikti su šeima, draugais ir artimaisiais, - liūdnai konstatavo S. Milinytė.

Pasak S. Milinytės, klausimas, ar pavyks baigti mokyklą šiais metais, dar sprendžiasi. Jeigu merginai bus leista laikyti egzaminus Lietuvos ambasadoje JAV, tuomet brandos atestatą ji gaus dar šią vasarą. Tačiau, jos teigimu, tai dar nėra aišku ir veikiausiai mokyklos baigimo oficialumus teks nukelti kitiems metams.

„Žinoma, kad apmaudu, juk tiek daug laiko praleidau mokydamasi – perskaičiau daugybę knygų, mokiausi autorių biografijas... Labiausiai gaila laiko, kurį šiais metais skyriau pasiruošimui egzaminams. Būtų skaudu, jei viską tektų atidėti kitiems metams“, - DELFI sakė dainininkė.

Paklausta, ar mokslų atidėjimą atpirks šuolis karjeroje, S. Milinytė sakė tikinti, kad darbas, kurį šiuo metu įdeda į savireklamą, atsipirks.

„Labai daug dirbu su socialiniais tinklais, kad susiburčiau didelį gerbėjų ratą. Jau vedžiau savo radijo laidą, turiu du albumus. MTV ir VEVO leidžia mano muzikinius vaizdo klipus visame pasaulyje. Kątik gavau patvirtinimą iš „Facebooko“, „Twitterio“ ir www.simonna.tv, be to, mano muzikinius vaizdo įrašus leidžia ir „Apple TV“. Taip pat greitai baigsiu muzikos filmų koledžą, dažnai tenka dirbti su įvairiomis reklamomis. Užsienyje tikiuosi pasiekti labai daug“, - apie savo veiklą Amerikoje kalbėjo mergina.

Kolkas Simona negali pasidalinti visomis detalėmis, bet mergina tikina, kad neužilgo ji nustebins savo gerbėjus su dagiau ir konkretesne informaciją apie jos karjeros šuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)