Vakaro metu skambėjo gyva muzika, kviestiniai svečiai buvo vaišinami „barakudiškais“ užkandžiais. Šventiniam vakarui dirigavo renginių vedėjas Simonas Indrašius, koncertavo gyvo garso grupė „What box“, humoristinius pokštus laidė Mantas Bartuševičius, magiškus triukus rodė iliuzionistas Anton Levrentjev.

Pristatydami naująją vakaronių vietą sostinėje, baro įkūrėjai intriguodami sako, kad tai – tikrai ne žuvies restoranas: „Tai – vieta, norintiems pavakaroti su bičiulių kompanija ir patiems sau susikurti šventę“.

Kodėl nutarė Vilniuje atidaryti dar vieną maitinimo įstaigą, jos vadovas Darius Malakauskas atsakė paprastai: „Todėl, kad visi norintys dažnai netilpdavo į mūsų įmonės prieš devynerius metus įkurtą „Villa Allicante“, kuri duris atvėrė taip pat spalio 2 d.“

Ateityje bare planuojami gyvos muzikos, taip pat kultūriniai ir intelektualaus pobūdžio vakarai.

Atidarymo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)