Idėjos autoriai atskleidžia, kad fotosesijos mintis kilo neatsitiktinai. Anot fotografo Naglio Bieranco, Šarūnas yra ne tik „Show makers akademijos“ galva, bet ir labai veiklus vyras, todėl savo modeliui parinko stilizuotą princo-karvedžio įvaizdį ir uždėjo karūną: „Kol kas karūna dar nelabai didelė, labiau simbolinė. Kitą kartą galbūt uždėsime didesnę. Priklausys nuo to, ką per šiuos metus nuveiks Šarūnas. Žinoma, nereikia į tai žiūrėti labai rimtai. Viską darėme su lengvu humoru ir sarkazmu”.

Kaip pasakoja Šarūnas, iki šiol jam sekėsi įgyvendinti visas savo idėjas. Vyras teigia šiemet išbandęs daug skirtingų sričių, nuveikęs pačių įvairiausių darbų. „Iki vasaros tęsiasi repeticijos „Show Makers akademijoje“. Mano šokėjai, Akademijos studentai baigia jau antrą kursą, sėkmingai dalyvauja konkursuose. Jie man kaip vaikai. Nuoširdžiai noriu, kad taptų universaliais šokėjais. Taip pat šį sezoną pradėjome dirbti su „Lietuvos balso“ atlikėjų Bertos Timinskaitės, Gabrieliaus Vagelio vadyba, išleidome debiutinį Julijos Jegorovos albumą. Džiaugiuosi sėkmingai įgyvendintu TV3 televizijos dvidešimtojo gimtadienio projektu. Jis pareikalavo tiek pastangų, jog kartais atrodė, kad vienu metu organizavome keletą renginių“, – nuveiktus darbus apibendrina vyras.

„Kartais atrodydavo, kad gali tekti persiplėšti nuo darbų gausos. Ir dar visi su savo rūpesčiais ir reikalavimais. Didelių ar smulkių – jų visada begalės. O tuo pačiu negali ignoruoti nei vieno šalia esančio – vienus spaudžia scenarijaus užbaigimo terminas, kitus – asmeninės problemos, susirgusiems šokių mokytojams ieškai pamainos. Galiausiai turi išklausyti ir pačius jauniausius šokėjus, kuriems pavasaris galvoje. Jausmas toks, lyg kasdien smegenyse vyktų karas. Taigi „Fotogenijų“ sugalvota fotosesijos idėja „princas-karys“ išties labai simboliška. Turbūt aplinkiniams ne kartą galėjau pasirodyti išprotėjęs. Visus kilusius nesklandumus privalėjau spręsti tą pačią sekundę, nes vėliau tiesiog nebelikdavo laiko, to paties reikalaudavau ir iš kitų. Džiaugiuosi, kad turiu stiprią komandą“, – patirtimi dalijasi Šarūnas.

Nors sezonas artėja į pabaigą ir prasidės poilsio bei kelionių metas, tačiau choreografas sustoti ir šokių apleisti nežada net ir vasarą. Birželį dirbs „Show Makers akademijos“ vaikų miesto stovykloje, liepos pabaigoje vyks į jaunimo stovyklą, o rugpjūčio mėnesį ves užsiėmimus jau suaugusiems stovyklautojams. Rugsėjo mėnesį, pajungęs draugų ir kolegų jėgas, jaunas vyras planuoja pradėti kurti jau trečiąjį šokio spektaklį.

Tačiau, anot Šarūno, svarbiausias žygdarbis – per darbų gausą nepamiršti artimų žmonių. „Stengiausi rasti laiko visiems draugams, geriems pažįstamiems ir simpatijoms. Bandau įrodyti sau, kad jei stengiesi, gali suspėti kad ir į visas keturias pasaulio puses. Trūks plyš, bet tai tikrai įmanoma“, – sako jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)