Mergina dalijosi nuotraukomis, kuriose ji – sutvarstyta koja. „Lipau laiptais ir ne taip padėjau koją“, – aiškino S. Kateivaitė.

Mergina atskleidė, kad po šios traumos jai teks bent kelias savaites ilsėtis namuose.

Netrukus pasipylė ir gražuolę užjaučiantys draugų komentarai bei šmaikštavimai, kad čia, ko gero, kalti aukštakulniai „žudikai“, kuriuos S. Kateivaitė devėjo praėjusią naktį.

DELFI primena, kad S. Kateivaitė į žiniasklaidos akiratį pakliuvo tuomet, kai, regis, per vieną vakarą tapo tikra žvaigžde Japonijoje. Seksualių kūno linijų klaipėdietė tapo tikru atradimu tekančios saulės šalies gyventojams, kai ji pasirodė su Lietuvos sportininkų delegacija Tokijuje.

Klaipėdietė kovų turnyre lydėjo Lietuvos čempioną Teodorą Aukštuolį, tačiau vos mergina pasirodė Japonijoje – ją pamilo milijonai. Šimtai japonų rikiavosi eilėje laukdami susitikimo su Simona.

Į save žiniasklaidos dėmesį jau spėjo atkreipti ir S. Kateivaitės vaikinas – Aurimas Buikys. Jis jau daugybę kartų baustas už greičio viršijimą, tačiau vos prieš daugiau nei savaitę feisbuke dalijosi nuotraukomis, kuriose matyti, kad vaikinas „skrieja“ 260 km/h greičiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)