Ypatinga estetika ir virtuve garsėjančiame restorane „PineWood“ rinkosi ištikimi „L'Officiel Lithuania“ bičiuliai, žinomi pramogų pasaulio veidai ir partneriai. Žvilgsnius traukiančiu šventės dekoru pasirūpino vienas žymiausių Lietuvos dekoratorių Mantas Petruškevičius, rašoma pranešime spaudai.

Vakarėlio akimirkos:

Šventės svečius pasveikino „L'Officiel Lithuania“ žurnalo prodiuserė Elena Puidokaitė-Bruzgulienė, o vasaros naujienas pristatė vyrams skirto „L‘Officiel Hommes“ vyr. redaktorius.

„Įpusėjusią vasarą pasitinkame su daugybe naujienų! Šiandien pristatome naujausią vasaros numerį, o visai neseniai pasirodė „L'Officiel Lithuania“ ir garsios stiliaus konsultacijų platformos „Stiliusos projektas – stiliaus programėlė „SOS-Style“. Ši dirbtinio intelekto technologijas naudojanti programėlė ne tik įrodys, kad stilius gali būti prieinamas kiekvienam, bet ir palengvins kiekvieno apsipirkimus bei padės sutaupyti. Mes augame su kiekvienu žurnalo numeriu ir kaskart sau kartelę keliame vis aukščiau, todėl man labai džiugu, kad prie mūsų komandos prisijungia stiprūs profesionalai, kurių dėka savo skaitytojams galime kurti patį kokybiškiausią turinį“, – džiaugėsi S. Vaitulionis.

„L'Officiel Lithuania“ vasaros renginį vedė iš ekranų gerai pažįstamas TV laidų vedėjas ir prodiuseris Edvardas Žičkus. Jau trečią karjeros dešimtmetį žiniasklaidoje skaičiuojantis E. Žičkus įvairiuose televizijos kanaluose prodiusavo ir kūrė populiarius projektus, vadovavo savaitinio gyvenimo būdo žurnalo leidybai, o dabar imasi naujo profesinio iššūkio – jis vadovaus jau šį rudenį pasirodysiančiam naujam kelionių žurnalui „L‘Officiel Voyage“.

„Labai vertinu galimybę tapti „L‘Officiel Lithuania“ šeimos nariu ir tuo pačiu suteiktą laisvę suburti komandą, su kuria skaitytojams kursime naująjį kelionių žurnalą“, – sakė E. Žičkus.

Atostogos ir kelionių kryptys – vasariško „L'Officiel Lithuania“ vakaro tema, kvietusi svečius atsipalaiduoti ir pasiduoti saulėtoms pramogoms, tad susirinkusiųjų laukė ne viena staigmena. Renginio metu laimingajam atiteko „Coral Travel“ poilsinė kelionė dviem į Turkiją išskirtiniame viešbutyje „Ela Excellence“. Taip pat svečiai turėjo galimybę laimėti ir įspūdingą 7,4 karato topazą – tai garsios juvelyrės Jurgos Gusarovienės dovana. Dalyvavusieji renginyje galėjo apžiūrėti naująjį „Land Rover“ visureigį „Range Rover Velar“ ir laimėti savaitgalio bandomąjį važiavimą.

Muzikine vakaro dalimi pasirūpino dainininkas Gabrielius Vagelis ir grupė „69 Danguje“. Jie suvienijo jėgas ir pristatė bendrą dainą – „Jei Leisi“, specialiai jai prieš kurį laiką buvo nufilmuotas ir vaizdo klipas.

„Grupė „69 Danguje“ nuo pat vaikystės yra mano mėgstamiausia. Prisimenu, kiekvieną kartą, kai per televizorių rodydavo kokį nors koncertą, visada laukdavau, kol pasirodys „69 Danguje“ merginos. Vėliau atsirado svajonė kartu įrašyti dainą. Nei vienos kitos grupės tiek dainų nemoku, kiek jų. Jos yra nerealios“, – prisiminimais dalijosi G. Vagelis.

Vakarui įsibėgėjus svečiai pakviesti pasklaidyti naująjį „L'Officiel Lithuania“ liepos ir rugpjūčio numerį, kuriam pozavo lietuvių aktorė Giedrė Mockeliūnaitė. Specialiai šio numerio viršelio fotosesijai kūrybinė komanda skrido į vasaros vakarėliais garsėjančią Ibisą.

„Giedrę pažįstu nuo penktos klasės, todėl buvo labai smagu, kai manęs paprašė kartu vykti į Ibisą ir surengti viršelio fotosesiją. Dirbti drauge buvo vienas malonumas, visada žavi Giedrės energija ir gebėjimas įnešti džiaugsmo į bet kokią aplinką“, – sakė viršelį fotografavęs Linas Dambrauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)