Lietuvos estrados princu vadinamas R. Cicinas Kalėdų su šeima ima laukti nuo pat pirmosios žiemos dienos. Atlikėjas net turi šiltą tradiciją, kurios jis su namiškiais laikėsi ir šiemet.

„Mūsų namuose tradicijos atėjo su vaiko gimimu. Jau 11 metų eglutę puošiame gruodžio 1-ąją, kad ilgiau namuose tvyrotų šventinė nuotaika. Adas jau paūgėjęs, tad eglę puošti padeda ir jis. O vakare mūsų šeimoje visada vyksta eglutės įžiebimas. Nesivaikome puošimo madų, turime labai daug įvairiausių žaisliukų. Adas dar naujų kasmet vis išrenka“, – kiek anksčiau apie šventes Delfi yra pasakojęs dainininkas.

Rytis Cicinas su sūnumi prie Kalėdų eglės

Daugelis R. Cicino gerbėjų jau kuris laikas jo gyvenimo akimirkas seka socialiniuose tinkluose. Instagrame pozityvumą skleidžiantis dainininkas kaskart sulaukia begalės reakcijų ir „patiktukų“, o jo turinį nuolat seka virš 13 tūkst. internautų.

Turėdamas tokią gerbėjų armiją Rytis be abejonės sulaukė pagyrų ir dėl šventinės puošmenos jo namuose. „Eglė namuose jau papuošta, laukiam dovanų“, – šmaikščiai šalia kalėdinės namų eglutės nuotraukos brūkštelėjo R. Cicinas.


Karališka žaliaskarė greitai sulaukė komplimentų: „Nuostabi eglė“, „Be galo graži eglutė“, „Kokia graži eglė, tikiuosi, kad gausite daug gražių dovanų“, – taip ir panašiai komentavo internautai.

Kaip pernai Delfi pasakojo atlikėjas, jų namų eglė įprastai būna papuošta įvairaus stiliaus žaisliukais ir kiekvienas jų turi ypatingą istoriją.

Rytis Cicinas prie savo namų Kalėdų eglės

„Ant eglutės dedami ir gerbėjų man įteikti žaislai, kai anksčiau tekdavo koncertuoti šventiniu laikotarpiu, jų gaudavau dovanų. Eglutė tampa ne tik šventine puošmena, bet ir prisiminimus keliančiu simboliu“, – džiaugėsi jis.

„Pavyzdžiui, gerbėjai mane yra nustebinę megztais angelų žaisliukais, juos man padovanojo per koncertą Latvijos pasienyje. Priekulės gyventojai man juos įteikė ir jie dabar kaba ant mano eglutės. Be šių puošmenų yra žaisliukų iš mano vaikystės, iš mūsų su šeima kelionių. Visa eglutė pilna įvairių istorijų. Žiūri į ją ir natūraliai kyla prisiminimai. Visa tai labai šilto. Tokie sentimentai ir suteikia šventėms jaukumą“, – pridūrė pašnekovas.

Rytis Cicinas su šeima papuošė kalėdinę eglutę
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)