Apie šokiruojantį pasakojimą, kuris susijęs su garsiu dainininku, A. Ramonaitė nusprendė pasidalinti su „Instagram“ sekėjais.

Savo vaizdo įrašų pradžioje mergina pabrėžė, kad čia esančią medžiagą leidžia dalintis ir žiniasklaidos atstovams.

„Laba diena visiems. Dieną pradėsiu šįkart nemaloniai, nes nebeturiu kantrybės, sveikatos ir noro pakęsti vieno supuvusio žmogaus grasinimų, įžeidinėjimų, susidorojimų ir viso kito dalyko, ką iš jo gaunu. Aš kalbėsiu apie Ruslaną Kirilkiną ir visas kortas išmesiu čia. Ir, kaip R. Kirilkinas sako savo legendinę frazę „ne spaudai“, šį kartą bus spaudai“, – istoriją pradėjo mergina.

Ji atskleidė, kad ją ir R. Kirilkiną sieja merginai brangus ir rūpimas žmogus, kuris, kaip įtariama, yra ilgamečio dainininko draugo Domanto artimasis. Kalbėdama apie naktį gaunamas žinutes, kurias ji netrukus parodė ir sekėjams, mergina klausė – kodėl ji ir artimieji turi nusileisti, kentėti ir nieko nedaryti?

„Kodėl turime pateisinti tą žmogų, nes jis tokios orientacijos? Šiuo klausimu orientaciją padedame į šoną ir kalbame tiesiog apie žmogų.

Žmogus galimai alkoholikas, galimai vartoja narkotikus ir kiekvieną naktį psichologiškai ėda. Aš pasakiau, kad parodysiu viską, ką daugmaž mes turime ir kaip Ruslanas bendrauja su savo draugo šeima, kaip bendrauja su draugo mama ir ką mes turime išgyventi išėję į viešumą – šypsotis ir vaidinti, kad viskas mums gerai, nors tas žmogus ėda, grasina <...>“, – pasakojimą socialiniame tinkle tęsė atlikėja.

Iškart po šių žodžių ji pasidalijo keliomis ekrano nuotraukomis, kuriose, kaip manoma, gali būti dainininko siunčiamos žinutės artimiesiems. Jose – grasinimai, necenzūriniai žodžiai ir kiti įžeidinėjimai.

Tariamai Ruslano siųstos žinutės merginos artimiesiems

Paviešinusi susirašinėjimus mergina teigė, kad turi nemažą ratą žmonių, kurie taip pat susidūrė su tokiu R. Kirilkino elgesiu. Ji stebėjosi ir kitais, kurie jo elgesį pateisina.

„Jei nieko neviešinsiu, niekas ir nesitaisys. <...> Turiu ir nemažą kitų žmonių ratą, kurie su juo susidūrė ir mielai prisidės. Ką matėte žinutėse, vaizdo įraše ir ką matėte, kaip jis rašo savo draugo mamai, tai yra žemiau plintuso. Nežinau, koks tu turi būti žmogus... Kas jį pateisina, kas pateisina jo kūrybą ir visa kitą. Prašau, susipažinkite.

Kas liečia mano kūrybą, tai, mielas Ruslanai, aš sėdžiu kiauras naktis, braukiu kiekvieną savo žodį, savo dainų istorijas pergyvenu antru kartu. Turiu viską iškęsti, išgyventi ir žmonėms duodu tai, ką pati sukūriau, ką taisiau, rašiau ir prie dainos praleidau pusę metų.

O tau, ponas, viskas paduodama ant lėkštutės ir dar tu kitiems rašai, kad jie fonogramšikai, tokie ir anokie. Savo galvą susitvarkyk, žmogau <...>.

Esu minėjusi, kad man ant galvos niekas nelips. Lips ant galvos, bus kitaip. Kramtykit, valgykit ir žiūrėkit, koks čia yra parazitas ir atsirinkit, ar tokius žmones gyvenime reikia palaikyti, girti ir žiūrėti į juos, kaip jie gyvena, gražiai kalba, kokį pavyzdį rodo visuomenei“, – kalbėjo A. Ramonaitė.

Drebančiomis rankomis pasakojimą baigusi mergina sakė, kad kartą bandė padėti Ruslanui, tačiau sulaukė tik neigiamo atsakymo.

„<...> O kas kalba apie jo psichologinę būseną ir išgalvotas ligas, ir kaip taip gali elgtis, nes taigi žmogus ligotas. Taip, žmogus ligotas ir tokiems žmonėms reikia būti visai kitur, o ne dainuoti ant scenos ir dar grasinti, kad su manimi bus susidorojama Šilutėje, kai mes turėsime penktadienį koncertą.

Ruslanui šimtą kartų buvo siūloma ištiesti ranką, ne kartą sakiau atvažiuoti pas mus. Kviečiausi pas mus, kad padėtume žmonėms, kad pakeltume juos, bet – ne“, – savo „Instagram“ paskyroje sakė A. Ramonaitė.

Dėl mestų kaltinimų Delfi susisiekė su R. Kirilkinu, kuris apie situaciją nepanoro plačiau kalbėti.

„Yra įvairiausių ir lengviausių būdų, matyt, išgarsėti vienadienėms žvaigždutėms. Susilaikysiu nuo tolimesnių komentarų, palinkėdamas jiems šlovės“, – Delfi sakė R. Kirilkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)