Ketvirtadienį pora apsilankė ir „Verkių gėlių turguje“. Čia nuotaka pasisakė per vestuves turėsianti ne vieną, o dvi gėlių puokštes. Ji pageidavo ceremonijos metu rankose laikyti baltas frezijas, mėlynas ir baltas skabiozas, agapantus. Antroji puokštė bus sukurta iš gvazdikų, frezijų, paprastųjų pilnavidurių eusromų bei alstromerijų. A. Youngas į švarko atlapą įsisegs gėlių žiedelių nedidelę puokštelę.

„Svarbiausia, kad Evelinai patiktų puokštė. Yra dalykų dėl kurių su žmona nediskutuoju“, - šypsodamasis sakė A. Youngas.
Evelinos ir Adamo Youngo pasiruošimas vestuvėms

Prieš rinkdamasi puokštę E. Anusauskaitė Young pasiklausė savo močiutės nuomonės. Ji išsakė ir rekomendacijas dėl vestuvinio torto.

„Močiutė man labai artima, todėl norėjau išgirsti ką ji sako. O mūsų nuomonės sutapo! Neesu rožių ar ryškiaspalvių gėlių gerbėja. Tokių sakė nesirinkti ir močiutė“, - tvirtino E. Ansauskaitė Young.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (274)