Iškart po žinios Delfi susisiekus su A. Rimiškiu, vyras teigė, kad pasiekusi žinia jį labai nuliūdino, mat jam Rūlė paliko nepamirštamus prisiminimus.

„Ta pažintas ir visas realybės šou laikotarpis tapo nepamirštamais. Netgi po šou teko su juo bendrauti. Galbūt maždaug prieš metus paskutinį kartą kalbėjomės. Ir tas bendravimas buvo karts nuo karto palaikomas“, – atskleidė dainininkas.

A. Rimiškis prisiminė, kad buvęs bendražygis mėgdavo daug bendrauti, išsišnekėti.

„Jis viduje tikrai būdavo labai stipri asmenybė. Ir buvo tų akimirkų, kai per šou jis viską pateikdavo juoko forma, per netikėtas situacijas. Bet jos nors ir buvo kiek neįprastos, vis tiek išeidavo labai smagios“, – Delfi komentavo vyras.

Garsus dainininkas neslėpė, kad žinia jį sukrėtė. Jis pasakojo, kad Rūlė buvo nepaprastai talentinga ir charizmatiška asmenybė.

„Labai gaila, kad gyvenimas taip susidėliojo. Mažai to tikiesi. Tikrai atsimenu kaip išskirtinį ir nepamirštamą žmogų“, – atvirai kalbėjo jis.

Delfi primena, kad ketvirtadienį LNK.lt pranešė, kad mirė realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs marijampolietis Rolandas Skripkaitis-Rūlė. Apie skaudžią netektį socialiniuose tinkluose prabilo ir atlikėjas Arvydas Martinėnas-Vudis.

„Gyvenome kartu. Kūrėme ir dainavome kartu. Juokiamės ir liūdėjome. Daug šiltų, gerų prisiminimų visada išliks atmintyje. Geros tau kelionės, Rolandai Skripkaiti-Rūle. Užuojauta šeimai ir visiems, kas pažinojote“, – socialiniuose tinkluose rašė atlikėjas.

R. Skripkaitis-Rūlė 2005 metais išgarsėjo projekte „Kelias į žvaigždes“. 2006 metais jis išleido savo debiutinį albumą „Au au au“, po to Rūlė ilgam laikui dingo iš akiračio.

Su drauge Dovile Timinskaite jis buvo susilaukęs pirmagimės Saulės, vėliau vėl grįžo prie muzikinės veiklos. Padedamas savo gero bičiulio Vudžio, jis įrašė gana dviprasmiškai pavadintą kūrinį „Šėtonui alaus!“.

Atlikėjas „L.T.“ anksčiau pasakojo, kad nebuvo pasiruošęs po realybės šou užplūdusiam populiarumui. Jis pradėjo smarkiai gerti, neaplenkė ir žvaigždžių liga – atrodė, kad pasaulis sukasi tik aplink jį.

„Atėjo laikas, kai man viskas pabodo. Nebegalėjau, o ir nenorėjau toliau taip gyventi... Su alkoholiu“, – „L.T.“ atviravo vaikinas.

Taigi teko kreiptis į gimtosios Marijampolės medikus, ten jis pripažino atradęs šviesesnį gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)