Delfi susisiekus su Goda Alijeva ji papasakojo, kad situacija įvyko jai trečiadienį su šeima apsiperkant Kauno „Megos“ prekybos centre. Tradiciškai prieš Rugsėjo 1-ąją šeima atvyksta būtiniausių mokyklinių prekių.

Kaip ir kiekvieną kartą, taip ir šįkart moters vaikai nubėgo į skirtingas puses. Įvyko, kaip ji pati sako, šeimyninis chaosas, per kurį dainininkė tapo išsiblaškiusi.

„Užėjus į vieną parduotuvę Tėja nubėgo prie kažkokios lentynos, o Amilis šalia zyzė į ausį. Turėjau abu sekti akimis. Žodžiu, buvau pasimetusi ir išėjusi. Man, kaip mamai, didelė atsakomybė ir rūpestis juos sugaudyti“, – atvirai pasakojimą pradėjo moteris.

Goda Alijeva

Tuo momentu prie G. Alijevos iš niekur nieko priėjo jaunas vyras, kuris ją palietęs atkišo aplankalą su užrašu „Kurčiųjų ir neįgaliųjų parama“.

„Aš esu iš tų žmonių, kurie visada, jei tik turi grynų pinigų, paaukoja kelis eurus, nes tikrai negaila. Todėl ir šioje situacijoje pagalvojau, kad paaukosiu. O kadangi jis mane palietė, iškart pagalvojau, kad jis negirdintis. Jis šalia manęs stovėjo ir nekalbėjo. Iškart gestų kalba pasisveikinau, norėjau klausti, kaip sekasi ir kuo jis vardu. Tačiau jis greit suprato, kad kalbu ženklais, pradėjo su manimi šnekėti angliškai.

Įsivaizduokit, ant kiek yra žmogaus genialumas, kad nepagaučiau, jog tai klasta. Smegenims buvo apkrova, kai jis pradėjo kalbėti angliškai, nes automatiškai galvojau, ką atsakyti. Jis užbėrė mane klausimais. Klausė, kaip man sekasi, ar aš iš Lietuvos ir kaip faina, kad prisidedu auka. Mano smegenys tuo metu buvo užimtos kitais reikalais. Aš jam greit padaviau 10 eurų, parašiau savo vardą, pavardę, parašą ir jis per kelias sekundes dingo. Džiaugiuosi, kad neištraukiau didesnės sumos, nes piniginėje turėjau ir apie 50 eurų“, – Delfi kalbėjo G. Alijeva.

Grinieji pinigai

Po situacijos G. Alijeva pasijuto nesmagiai. Susimokėjusi už visas prekes ji svarstė, kad apgavikas greičiausiai dabar džiaugiasi, nes iš moters pavyko išvilioti pinigus.

„Viduje liko pyktis ir nemalonus jausmas, kad likau apgauta. Pradėjau logiškai dėlioti, kaip reikėjo apsimesti kurčiuoju, o tada supratus, kad moku gestų kalbą, staigiai persijungti į užsieniečio poziciją. Kaip galima mamą, kuri ramina vaikus, prašo, kad nezystų, tokiu momentu apgauti? Tai aukščiausios klasės aferizmas ir mokėjimas manipuliuoti žmonėmis“, – apmaudo neslėpė ji.

G. Alijeva atskleidė, kad aukoti tenka ne vieną ir ne du kartus. Visgi tai pirmas kartas, kai padariusi gerą darbą ji pasijuto apgauta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)