Šiais naujų mokslo metų įrašais garsūs tėvai leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„GIMNAZISTAS! Palankių tau vėjų, sūnau, visomis gyvenimo kryptimis. Su mokslo ir žinių diena!“ – sūnui Rokui palinkėjo dainininkas Algirdas Radzevičius.

„Nuotraukos, kurias darome kiekvienais metais prieš vykstant į mokyklos šventę. Visi! Su Rugsėjo 1! O jūs turite tokią tradiciją? O kokią turite?“ – gražios šventės proga sekėjų klausė Rūta Mikelkevičiūtė.

„Šiandien ypatinga diena! Šiandien jau abu mūsų vaikučiai keliauja į Rugsėjo 1-ąją! Elarytei tai pirmoji diena darželyje, tad gal kiek nedrąsiu žingsniu, bet susikibus su broliu už rankų, žengia į kitą etapą. Sveikiname visus vaikučius, jų tėvelius ir pedagogus su Rugsėjo 1-ąją!“ – gražios dienos proga sveikino Greta Lebedeva.

„Dar viena Rugsėjo pirmoji. Į klausimą, ar laukiam, atsakymas – Ne! Bet labai labai reikia. Tik taip išmoksime naujų dalykų. Lai šie Mokslo metai prabėga prasmingai“, – gražiai moksleiviams ir savo dukrai palinkėjo atlikėjas Justinas Lapatinskas.


„Mano mažylė jau pirmokė!“ – pasidžiaugė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.

„Su Rugsėjo 1-ąja! 2-okas mano meilė! Kantrumo, stiprybės, sveikatos ir motyvacijos linkime!“ – sūnui ir kitiems mokiniams palinkėjo Oksana Pikul.

Rugsėjo 1-osios akimirkomis pasidalijo ir Katažina Zvonkuvienė. Pasirodo, šiais metais dvyniai Kornelija ir Donatas keliauja į pirmą klasę.

„Sėkmės, dukryte“, – palinkėjo atlikėja, šalia kurios buvo galima pamatyti ir tėtį Deivydą Zvonkų.

Katažina ir Deivydas Zvonkai su dukra Kornelija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)