"Man ką tik gimė berniukas. Labai gražiai dainavo, tikiuosi bus verslininkas. Aš tėtis", - džiaugėsi R. Mackevičius.

"ZIP FM" tuoj bus daugiavaikė šeima, nes ką tik pasipildė dar vienu leliumi! Didžiausi sveikinimai Rolandukui ir Ievutei! Valioooo! Va čia tai penktadienis! Šauktukas šauktukas šauktukas!", - džiaugėsi radijo stoties kolektyvas.

Pora nepanoro, kad jų vestuvės būtų viešos ir atšventė jas tarp artimiausių draugų. Šventės dieną I. Mackevičienė pasipuošė dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurta suknele.

„Vestuvės yra ne cirkas. Jei kažkas savo vestuves transliuoja tiesiogiai, yra ir tokių, kurie nori turėti gražią šeimos šventę be aptarimų. Tai nėra tik mano ir Ievos šventė. Juk yra ir giminės. Ir ne visi žmonės nori būti viešinami“, - DELFI apie vestuves yra kalbėjęs R. Mackevičius.

Nors spaudoje buvo pasirodžiusios žinutės apie galima I. Mackevičienės nėštumą, dainininkės vyras naujienų portalui DELFI pirmiesiems patvirtino, kad šios kalbos ne iš piršto laužtos.

Taip, mes laukiam gandrų. Mes tikslingai „dirbome“ šiuo klausimu, tad jokio stebuklo nebuvo, kai sužinojome. Tai nebuvo mums naujiena. Labai laukiu, kada tapsiu tėčiu“, - kalbėjo žinomas didžėjus.

Pora susižadėjo 2012 m. rugsėjo mėnesį. I. Ambrazaitė savo žiedo nuotrauką įdėjo į socialinį tinklapį „Facebook“.

„Nuo pirmojo pasimatymo, kai sutikau Rolandą, supratau, kad noriu būti su juo kiekvieną dieną, kiekvieną valandą, sekundę... kiekvieną dieną... Iki Rolando retai savo brangų laiką ir energiją skirdavau kokiam vaikinui. Rolandas labai mane myli, man reikėjo žmogaus, kuris į mane būtų panašus. Rolas kaip tik toks ir yra. Man pačiai sunku patikėti, kad jau prabėgo metai. Kiekviena diena buvo vis kitokia, kiekvieną dieną mūsų meilė darėsi stipresnė”, - DELFI apie savo sužadėtinį yra kalbėjusi Ieva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)