Robertui įsijungus į pokalbį, iš karto pasipylė klausimai apie jo sulaužytą koją. "Dabar turiu daug laisvo laiko, atsibundu 9 val., tačiau iš lovos išlipu tik 12 val. Manau, kad mano koja dar gis apie 3 savaites", - sakė R.Javtokas.

Tačiau Robertas Javtokas vis tiek stebi visas rungtynes. Kitų komandų gerbėjai jį sutinka nedraugiškai, Robertui įėjus į salę, pasigirsta replikos "invalidas" ir pan.

"Man gaila tokių žmonių, juk T.Masiulis iš "Žalgirio" irgi buvo susilaužęs koją. Aš džiaugiuosi, jei priešininkų komandoje nedalyvauja stiprus žaidėjas, tačiau niekada nesidžiaugiu, kad jis ką nors susilaužė", - sakė žaidėjas apie piktas gerbėjų replikas.

Krepšininkas tvirtino, kad jam garbė žaisti "Lietuvos ryto" komandoje, nes tai - viena iš geriausių komandų Lietuvoje. "Kontraktas su "Lietuvos rytu" dar tęsis apie tris metus, tačiau bet kada galiu "tepti slides", egzistuoja būdų kontraktui nutraukti", - aiškino R.Javtokas.

Be abejo, šio krepšininko svajonė - žaisti NBA. Į konferencijos dalyvių bauginimus, kad aktyvus sportas jam "senatvėj atsilieps" ir kad jis "baigs kaip A.Sabonis" - nesiliaujančios traumos ir prasta sveikata, krepšininkas atsakė "esu pasiryžęs iškęsti traumas, jei pasieksiu tiek, kiek A.Sabonis".

"Krepšinis man malonumas, žaisčiau jį net ir tada, jei negaučiau pinigų, apie traumas dabar negalvoju", - pridūrė jis.

"Lietuvos ryto" krepšininkas sakė, kad "Žalgiriui" pastaruoju metu pradėjo sektis todėl, kad "Lietuvos ryto" komandą užpuolė "traumų epidemija". "Bet mes taip lengvai jiems žiedų neatiduosim", - pridūrė R.Javtokas.

2 įdomiausių klausimų autoriai bus paskelbti pirmadienį, balandžio 30 d., žurnalo "Ekstra" numeryje. Ten pat galite rasti atsakymą į specialųjį "Ekstros" klausimą "Kada R.Javtokas pirmą kartą mylėjosi?".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją