„Vaikelis yra planuotas ir labai laukiamas. Tačiau ko laukiame - mergaitės ar berniuko, nežinome. Ir nenorime sužinoti. Kaip laukdamiesi pirmagimės prašėme gydytojų nesakyti, kas gims, taip ir su antruoju norime, kad būtų staigmena“, - DELFI prisipažino šiuo metu su rinktine besitreniruojuantis J. Mačiulis.

Krepšininkas su rinktine treniravosi ir prieš trejus metus, kai pasaulį išvydo pirmagimė Kamilė.

Tačiau rinktinės puolėjas neslepia, kad jam šeima visada buvo ir bus svarbiau už bet kokį darbą.

„Galbūt seniau krepšininkai pirmenybę teikdavo krepšiniui, o tik po to šeimai. Man šeima, žmona ir vaikai visada buvo ir bus pirmoje vietoje. Jei šeimoje viskas gerai, tada ir krepšinį sekasi žaisti“, - neabejoja sportininkas.

Paklaustas, ar komandos bičiuliai būsimiems tėveliams nesuruošia kokių staigmenų, J. Mačiulis sako, kad tokių tradicijų susigalvoja užsienio klubuose žaidžiantys krepšininkai.

Buvusi „Žalgirio“ šokėja Agnė ir J. Mačiulis susituokė prieš trejus metus. Iki santuokos pora draugavo dar tiek pat laiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)