„Apie Ančiasnapę blondinę „sportuotoją“ arba lietuvišką moterišką pavydą. Man labai gaila tokių moterų, kurios gyvena su dideliu pavydu, todėl, kad yra nepatenkintos pačios savimi greičiausiai ir nieko dėl to nedaro.

Sportuoju sau, kaip ir kiekvieną rytą, nieko ypatingo. Jai, herojei (blondinei sportuotuojai) reikia būtinai pradėti maišytis man po kojom, trukdyti arba lipti ant to pačio treniruoklio tuo pačiu metu ir piktai veblenti bu bu bu bu kažką. Priėjo man čia sportininkų iš kažkur sportuoti ir jai maišo mat.

Višta, tu višta, ko niršti, iš pavydo ir esi pikta ant savęs dėl ale gražesnių linijų, kurios priešais tau bado akis, nes pati penkis gerus metus eini sportuoti ir jokių pokyčių nematyti, nes po treniruotės vis tiek kerti kotletus su spirgais? Kaip bebūtų, man tavęs gaila, moterie... Už manęs slypi tik ilgas, sunkus ir nuoseklus darbas, valia ir disciplina, begalinis noras, rezultatai deja nenukrito iš dangaus į mano delniukus.

Nereikia pykti ant manęs, pasaulio arba bet kurio kito, kuris žino ko nori ir sieka savo tikslų dideliu darbu. Tau reikia supykti ant savęs ir nustot š*** malti gyvenime, ir apsispręsti, ar aš galiu šiandien ir dabar, ir ar noriu to, ir ar man to reikia ar „ai kitą kartą“... Problemos slypi tik mūsų viduje, tad nuo ten ir pradėkime kapstytis.

P.S. Galioje visose darbo sferose“, – nevyniodama žodžių į vatą rėžė kadaise „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovavusi dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)